Gamma K’Rugged de bosses toves ultra resistents

La línia K’Rugged, fabricada amb materials d’alta resistència, està dissenyada per fer front a les aventures més extremes amb moto.

La gama K’Rugged de Kappa està formada per cinc productes: les AV01 i AV02, que, juntament amb el suport AV00 funcionen com a bosses laterals; la bossa de seient AV03 i la càrrec AV04.

Totes elles fabricades amb materials de gran qualitat com són TPU 840D laminat PU amb “revestiment kiss coating” i TPU 210D laminat PU, el que els ofereix una alta resistència als canvis bruscs de temperatura, i juntament amb el tancament roll-top que totes inclouen un 100% d’impermeabilitat. A tot això se li suma que inclouen sivelles fetes amb tecnologia CAM en acetal que aguanten esforços elevats.

Tant la AV01, de 10 litres de capacitat, com la AV02, de 20 litres, es poden utilitzar com a bossa individual, sistema d’equipatge modular o en combinació amb altres bosses de la gamma. Incorporen també una base semirígida de goma antilliscant per esmorteir les vibracions. A més, inclouen les corretges ajustables que permeten muntar-les directament al portaequipatges i en els suports més comuns. Es troben disponibles a 84€ PVPR (IVA Inc.) l’AV01 i a 94€ PVPR (IVA Inc.) l’AV02.

La bossa de seient AV03 té una capacitat de 45 litres i forma cilíndrica. Està dissenyada amb una doble obertura lateral per accedir còmodament a l’interior sense haver de desenganxar-la. La part superior es caracteritza per la presència del sistema M.O.L.L.E., que permet afegir un bulto addicional a sobre. Inclou també una bandolera, molt útil per transportar-la a mà. El seu preu és de 104€ PVPR (IVA Inc.).

La línia K’Rugger de Kappa compta amb una bossa càrrec de 40 litres de capacitat, la AV04. La seva principal característica és la seva gran facilitat de transformació, cosa que la fa molt útil per als viatges sobre dues rodes. Un exemple d’això són els seus tirants ajustables que permeten transportar-la a mà o fer-la servir com una espaiosa motxilla en baixar de la moto. El seu preu de venda recomanat és de 99€ (IVA Inc.).

Per a més informació sobre Kappa o els seus productes, entra a la web de Kappa.