GASGAS S’ASSOCIA AMB GIMOTO

GASGAS S’ASSOCIA AMB GIMOTO PER OFERIR MONOS DE SUPERMOTO TOTALMENT PERSONALITZATS.

El teu mono, a la teva manera! Així és exactament, GASGAS s’ha associat amb la marca italiana líder del sector, Gimoto, per oferir monos de Supermoto totalment personalitzables per a tots els pilots de SM 700.

Amb l’impressionant i fàcil d’usar Vamos Suit Configurator, només cal introduir les teves mides, seleccionar els teus colors, afegir un nivell de protecció i acabar de fer-ho únicament teu afegint opcionalment el teu nom i els teus patrocinadors. Amb només introduir 20 mides, el Vamos Suit Configurator crea el teu propi mono de Supermoto a mida.

Sense restriccions i sense molestos plecs, només un ajust absolutament perfecte a la teva mida per a una total llibertat a l’hora de pilotar la teva SM 700. Tots els monos exhibeixen de forma visible la marca GASGAS als braços i les cames, però més enllà d’això , la resta del disseny és totalment obra teva.

Una excel·lent característica de crear el teu propi mono de Supermoto amb el Vamos Suit Configurator és que cada canvi que vagis realitzant durant el procés de disseny s’actualitza en temps real.

D’aquesta manera podeu veure el resultat de cada pas del procés. Atreveix-te a ser diferent i anar tan agosarat, o tan discret, com vulguis, per adaptar-lo al teu estil. Per als que van una mica més de debò, per a aquells a qui realment els agrada portar al límit la SM 700, el mono Vamos Suit es pot construir per incloure múltiples característiques de seguretat.

Afegeix protecció per al pit i l’esquena, protectors Vibram addicionals per a més seguretat i fins i tot crea el teu mono perquè sigui totalment compatible amb un coixí de seguretat. Per mantenir-te molt fresc tant dins com fora dels circuits, especialment sota el sol de l’estiu, tres zones clau del Vamos Suit es poden perforar per a una màxima circulació de l’aire: els braços, les cames i el pit. I per augmentar el nivell de comoditat, hi ha l’opció d’incloure un folre extraïble i rentable per mantenir l’interior fresc i net.

Les opcions del Vamos Suit Configurator permeten a tothom crear un mono de Supermoto totalment personalitzada per adaptar-se al seu estil de pilotatge i, per descomptat, a la impressionant SM 700. Dissenya el teu avui mateix!