GasGas United in Dirt Tour

Gran èxit del GasGas United in Dirt Tour.

El United in Dirt tour de GASGAS continua la seva marxa recorrent els països europeus més importants, entre ells Espanya per celebrar la seva segona edició.

Aquesta gran festa de motociclisme offroad de GASGAS ofereix unes jornades de portes obertes a circuits de primera línia perquè els aficionats i la premsa especialitzada puguin provar la gamma de models GASGAS al complet, a més de poder rodar amb les seves pròpies motos.

L’etapa espanyola es va celebrar els passats 23 i 24 de setembre a les instal·lacions del circuit Bunker Moto Área, a la localitat madrilenya de Brunete. La primera jornada va estar reservada a la premsa especialitzada, que va poder tastar totes les novetats de les gammes de Motocross, Trial i Enduro i, com a gran novetat d’aquest any, els dos models Street ES 700 i SM 700 en un recorregut alternatiu per carretera. Aquesta jornada dedicada a la premsa va culminar amb una divertida prova de trial per equips.

L’endemà l’United in Dirt Tour va estar dedicada a clients i aficionats, que a més de poder provar els nous models van poder rodar amb les seves pròpies motos GASGAS dins d’un programa que, a causa del gran nombre de participants, es va realitzar en jornades de matí i tarda.

L’assistència al United in Dirt Tour va ser tot un èxit, amb 215 proves de motos dutes a terme i 70 pilots provant i participant amb les mateixes motos i que també van poder gaudir de la presència i consells dels pilots oficials de GASGAS Miquel Gelabert (Trial), Bernat Cortés (Enduro), així com del Pilot de Freestyle per part de la marca, Guillem Navas, que va estar rodant també al circuit i gaudint de la jornada.