Givi Explorer

Givi Explorer ofereix experiències en primera persona, consells, rutes i tot allò necessari per compartir la passió per les dues rodes.

GIVI Explorer va sorgir de la filosofia “Explore. Enjoy”, amb què la firma transalpina vol inspirar tots els motoristes a viatjar, explorar, travessar paisatges evocadors i compartir la passió per les motos.

Tot això es va veure traduït en el primer GIVI Tour que va tenir lloc el 2013 per la Patagonia.

La pàgina web de GIVI Explorer compta amb un apartat en què narra i posa en valor les experiències viscudes pels usuaris de les dues rodes.

A més, cadascuna inclou un mapa amb tots els punts que van visitar, l’equipament que portaven i multitud de fotos, perquè altres puguin gaudir de la mateixa experiència.

A tot això se li suma que dins de la plataforma hi ha la secció “Are you an explorer?”.

A través d’ella, tots els usuaris poden explicar les seves experiències amb moto per formar part dels viatges que apareixen a la web.

GIVI Explorer també ofereix l’oportunitat de poder enviar projectes que tinguin en ment els motoristes perquè la firma transalpina els ajudi a realitzar-les.

Tips per viatjar

Un altre dels grans avantatges de GIVI Explorer és la seva àmplia secció de tips per a tot tipus de localitzacions i viatges sobre dues rodes.

Aquest apartat es divideix en tres grups principals.

El primer són els trucs per resoldre les diferents situacions que es puguin donar durant la ruta, des d’haver d’aixecar la moto, a creuar un riu, passant per com conduir per camins de terra.

El segon són recomanacions sobre quin equipament portar a la motocicleta en funció del lloc que es vol visitar.

I el tercer són consells per a cada destinació, que van des dels documents que s’han de portar, les vacunes que cal tenir, si cal comptar amb una assegurança de salut específica, informació sobre la seguretat del país que es visitarà, consells sobre el combustible, les millors dates per viatjar i fins i tot opcions per llogar motocicletes al lloc de destinació.

Trieu ruta

Quan es viatja a un país estranger que no es coneix tan bé pot resultar difícil triar la ruta correcta. Pensant en això, GIVI ha dissenyat una secció amb diferents itineraris creats per tot el món que es poden descarregar per facilitar l’aventura a tots els motoristes.

Aquestes guies vénen acompanyades dels comentaris d’altres viatgers que els han realitzat, juntament amb l’equipament que han fet servir, així com fotografies i vídeos.