Givi patrocina la Rider Soul

Givi és un dels patrocinadors oficials de la primera edició de Rider Soul.

Givi s’ha deixat portar per la seva autèntica ànima motard per estar present a la primera edició de la Rider Soul, una ruta sorpresa per a motoristes amb diversos nivells de conducció que tindrà lloc a Sevilla el proper 11 de febrer.

Rider Soul és una raid amb moto per a tots els nivells de conducció que començarà a l’estadi de la Cartuja de Sevilla el proper 11 de febrer i que recorrerà la província sevillana en una ruta sorpresa. Els participants hauran de guiar-se mitjançant un roadbook amb tracks de les diferents etapes per validar cadascun dels punts de segellat mitjançant el QR del seu passaport.

Compte amb tres categories: Rider (amb una distància de 250 km i 5 punts de pas), Discovery (amb 450 km de recorregut) o Pro (amb balisa i proves d’orientació, regularitat i navegació). Aquest esdeveniment no competitiu es troba dins de la programació de MotoAndalusia, un Saló Comercial i de Competició per als entusiastes del món de la motocicleta del sud d’Espanya, que tindrà lloc aquest mateix cap de setmana, i en què GIVI també estarà present amb una carpa on els participants es podran inscriure i obtenir tota la informació necessària.

La firma ha escollit un dels seus ambaixadors amb l’ànima més motard, Tem40K, que amb la seva gran trajectòria dins del món dels viatges amb moto, com a líder d’opinió i especialista en el segment touring/adventure viurà l’experiència en primera persona i posarà a prova la gamma Canyon amb què està equipada la seva moto. Amb això, GIVI pretén animar els motoristes a gaudir de les aventures amb moto ia participar amb productes de la marca.