Guants calefactables de Tucano Urbano

La firma milanesa suma dues noves incorporacions a la gamma de calefacció elèctrica per a moto, els guants calefactables Seppiawarm i els Hydrowarm.

Els guants calefactables Seppiawarm i els Hydrowarm comparteixen algunes característiques. Tots dos són impermeables i estan calefactats al palmell i els dits per a una difusió més eficaç de la calor. S’alimenten mitjançant bateria d’ions de liti de 7,4 V/2200 mAh inclosa i recarregable, que té una durada d’aproximadament 4 hores. A més, compta amb un botó d’encesa a través del qual es pot regular la temperatura en tres nivells. A tot això s’hi afegeix, la utilització d’un sistema HYDROSCUD®, que consta d’una membrana interior 100% impermeable i transpirable.

Per millorar la seguretat als punys inclouen insercions reflectants, que ajuden a fer més visible al motorista, i impressions de silicona al palmell, per millorar l’adherència. Mentre que per aportar un gran confort compten amb tall llarg en punys per cobrir la major part del braç possible; ajustaments elàstics i una solapa de velcro, per acomodar-los segons es necessiti i evitar que el guant llisqui; e insercions per a pantalla tàctil en índex i polze.

Aquests guants calefactables es diferencien, sobretot, en els materials de fabricació. Per la seva banda, el Hydrowarm compta amb les palmes en cuir sintètic amb insercions antiabrasió D3O® i el dors en polièster paravent i impermeable. Els Seppiawarm estan confeccionats en sarga al dors i davant amb insercions de cuir de cabra al palmell. Tots dos estan disponibles en negre i en talles que van des de la XS a la 3XL a un preu de 169,90 € PVPR (IVA Inc.) els Hydrowarm i de 199,90 € PVPR (IVA Inc.) els Seppiawarm.