Guants Zeus 2G i Krill

Els guants ZEUS 2G i KRILL compleixen les expectatives més exigents dels motoristes.

Els guants 4 estacions Zeus 2G i Krill, estàn confeccionats amb materials suaus, encoixinats i flexibles i incorporen proteccions CPS homologades en els artells.

ZEUS 2G, divinitat a les teves mans

Els Zeus 2G presenten una estètica moderna, ideal per a motoristes urbans que busquen les màximes prestacions a un preu raonable. Aquests guants estan fabricats en Mini Ripstop i Ripstop 600D, un teixit antiesquinç molt resistent, i amb palma mixta de sarja i Antelina sintètica de tacte molt suau. A més disposen de la membrana patentada per Tucano Urbano HYDROSCUD®, 100% impermeable i transpirable. Les seves regulacions de velcro garanteixen el màxim ajustament. En matèria de seguretat, a més de les proteccions, disposen d’una inserció antiabrasió al palmell. Incorporen un element netaja-pantalla dividit en dues capes per poder doblegar còmodament el polze en netejar. Costen 59,90 (IVA inclòs) i estan disponibles en talles que van des de la XS-3XL.

KRILL, estira la suavitat

Els guants Krill han estat desenvolupats amb teixit elàstic al dors i soft Shell a la zona dels artells, falanges i menut. A més estan reforçats amb autèntica pell de cabra a les zones de major impacte com el palmell, que també compta amb una suau inserció CPS per incrementar la protecció. El confort està garantit gràcies als seus elements encoixinats als dits i les seves fulles elàstiques de lycra per millorar l’adherència. Disposen també d’un puny de neoprè amb estampats de silicona en diferents colors, i un ajustament amb velcro al canell. Són compatibles amb pantalles tàctils i es troben disponibles en negre/groc fluorescent i negre, en talles XS i 3XL, per 59,90 euros (IVA inclòs).

Per a més informació sobre la firma italiana i la seva extensa gamma de roba i equipament per al motorista podeu visitar la seva web.