HARLEY-DAVIDSON ANUNCIA EL CARTELL PER AL FESTIVAL EUROPEU DEL 120è ANIVERSARI

El Festival Europeu del 120è Aniversari tindrà lloc del 22 al 25 de juny.

Avui falten 120 dies perquè milers d’apassionats fans de Harley-Davidson es reuneixin a Budapest, Hongria, per celebrar els 120 anys de la companyia. El Festival Europeu del 120è aniversari tindrà lloc del 22 al 25 de juny i promet ser una festa única i emocionant en múltiples dimensions.

Aquest festival emblemàtic reunirà aficionats de les motocicletes i fans d’H-D de tot el món per celebrar l’extraordinari llegat de la marca, els models icònics que ha produït els darrers 120 anys, i una mirada cap a l’emocionant futur que ens espera.

El festival se celebrarà al parc Puskás Aréna, situat al centre de la ciutat. Els assistents podran gaudir de quatre dies plens d’actuacions musicals en directe de primera talla internacional, amb 50 grups que actuaran a cinc escenaris i oferiran un programa musical complet i variat.

Com a caps de cartell de l’escenari principal figuren diversos artistes de renom internacional, entre els quals hi ha el popular grup de rock australià Wolfmother, que actuarà el dissabte 24 de juny, i la llegenda de Deep Purple Glenn Hughes, que interpretarà el diumenge 25 de juny els èxits més populars de la banda.

El segon dia del festival, el divendres 23 de juny, es retrà homenatge a les vocalistes femenines i tindrà com a cap de cartell Larkin Poe, el grup liderat per les germanes Rebecca i Megan Lovell, residents a Nashville; així mateix, molts dels artistes més coneguts i famosos d’Hongria també hi actuaran durant l’esdeveniment. Amb aquestes intervencions musicals, que complauran tots els assistents, s’oferirà una àmplia gamma d’espectacles i activitats per a tots els públics, des de les famílies més joves fins als amants de l’adrenalina.

L’ampli programa del festival inclourà:

  • Cultura motard: un ampli ventall d’oportunitats per rodar, espectaculars exhibicions de motos i interessants exposicions interiors i exteriors de motos H-D del passat, present i futur.
  • Entreteniment dinàmic: zones temàtiques com Adrenaline i Family Parks, a més d’esdeveniments a tot el recinte del festival.
  • Compres, menjar i beguda: més de 200 expositors, inclosos concessionaris Harley-Davidson autoritzats, i més de 80 parades de menjar i beguda que oferiran una gran varietat de sabors internacionals.

Un dels moments culminants del festival serà sens dubte la desfilada Harley-Davidson, en què milers de motocicletes recorreran el cor de la ciutat i passaran per davant de monuments històrics. Ja està a la venda una àmplia oferta d’entrades anticipades per a aquest esdeveniment a través de hd120budapest.hu.

Els packs d´entrades disponibles inclouen opcions d´un sol dia i dels quatre dies complets del festival, a més de packs de ral·li amb articles exclusius de l´esdeveniment (disponibles fins a finals d´abril). El lloc web també proporciona orientació sobre les opcions d’allotjament, i s’aconsella als visitants que planegin la seva estada com més aviat millor, ja que diversos hotels ja estan complets per a les dates del festival.