HJC i100

HJC presenta l’HJC i100, el casc modular que aporta un canvi i avança cap a una nova era a la protecció dels motociclistes.

El HJC i100 és un nou model 2022 i compta amb una mentonera de rotació completa que es pot utilitzar tant en configuracions obertes, com en mode integral, gràcies a la doble homologació P/J. I passar d’integral a modular, i a l’inrevés, es realitza de forma molt senzilla i tremendament efectiva.

La majoria dels cascos modulars del mercat no disposen d’aquesta homologació, i per tant, no poden circular amb la mentonera oberta en no disposar d’un bloqueig específic per evitar que el casc es tanqui a certa velocitat i en contacte amb les turbulències que genera l’aire al nostre casc.

Compleix o supera la norma ECE 22.06, amb proves que inclouen l’atenuació de l’energia, la resistència a la penetració, la integritat estructural de la corretja de la barbeta i els requisits d’etiquetatge per als bucs de motocicleta de carretera.

El HJC i100 compta amb una calota avançada de policarbonat lleugera, de gran ajustament i amb un disseny realment confortable gràcies a la tecnologia CAD i sistema avançat ACS de canalització de la ventilació per a una millor ventilació interna.