Honda anuncia el preu i la disponibilitat de la nova CL500

Prenent la seva inspiració de les Honda CLs dels anys 60 i 70, la CL500 combina encant retro amb la darrera tecnologia i equipament.

La CL500 utilitza el popular i enèrgic motor bicilíndric en paral·lel de 471cc d’Honda, compatible amb l’A2, que lliura 35 kW de potència i 43,3Nm de parell. Els reglatges exclusius de l’ECU i un desenvolupament final curt proporcionen una acceleració precisa i de gran resposta des de parat i en tot el rang de revolucions, especialment en baixos i mitjos.

La línia horitzontal del seu disseny s’estén des del característic far rodó, amb quatre bombetes LED, passant pel dipòsit netament arrodonit, fins al silenciador d’escapament en posició elevada amb el clàssic protector tèrmic d’acer inoxidable perforat. Detalls com les proteccions laterals del dipòsit, el seient amb gruixut encoixinat i logo Honda, els petits intermitents circulars de LED, el manillar alt i les proteccions de goma a la forquilla s’uneixen per crear un look que té un tipus d’encant fresc diferent de qualsevol altre model Honda.

El bastidor dʻacer multi tubular és una declaració dʻestil com la base dʻuna fàcil manejabilitat. La suspensió de llarg recorregut està composta per una forquilla telescòpica de 41mm i un amortidor del darrere ajustable, mentre que les rodes (de 19 polzades la davantera i 17 polzades la del darrere) munten pneumàtics d’aparença offroad.

La CL500 arriba en quatre espectaculars colors: Taronja Energy Candy, Verd Laurel Mate Metal·litzat, Blau Caribbean Blue Sea Candy i Negre Gunpowder Mate Metal·litzat. A més, la CL500 comptarà amb una àmplia gamma d’Accessoris Originals Honda preparats per personalitzar-la segons les preferències del vostre propietari (Pack Adventure, Pack Travel, Pack Style).

A partir d’avui mateix tots els interessats ja podran fer la prereserva de la nova CL500 a través del seu concessionari oficial Honda o online a través de la web: https://www.honda.es/motorcycles/range/street/cl500/overview.html

PVP: 6.750 euros
Disponibilitat: Maig