Honda Dax

L’Honda Dax torna a la gamma europea de motocicletes d’Honda.

Després d’una absència de 41 anys, l’Honda Dax està finalment preparada per retornar a Europa, unint-se a la Monkey i la MSX125 Grom a l’exclusiva gamma Honda de mini motos.

El model Dax 2023 manté la icònica i inconfusible imatge del model original, amb un resistent bastidor, que allotja el dipòsit de combustible, que permet la seva homologació per a dues places. La suspensió està a càrrec d’una forquilla USD de 31mm complementada amb dos amortidors al darrere.

Juntament amb la seva imatge clàssica, incorpora llantes de mini moto, de 12 polzades, equipades amb pneumàtics tipus balloon, que aporten una gran agilitat a la ciutat. La il·luminació és totalment de LED, en conjunt amb una impactant i compacta pantalla LCD negativa, aspectes que contrasten amb detalls vintage com el manillar i nansa del passatger cromats.

El motor de la Dax, de 124cc, SOHC, dues vàlvules i refrigeració per aire, compleix l’EURO5 i incorpora un sistema d’embragatge centrífug acompanyat d’un canvi de quatre velocitats per a una conducció relaxada i divertida.

La Dax 2023 estarà disponible en dues dinàmiques opcions de color: Vermell Nebula Perlado i Gris Cadet Perlado, acabades amb el logo clàssic de l’Ala Honda.

PVP i disponibilitat: N.D.