IONEX arriba al juliol

IONEX, el braç elèctric de KYMCO arribarà a Espanya el proper mes de juliol.

La marca de motos elèctriques de KYMCO, IONEX, irromp al mercat espanyol el proper mes de juliol, data prevista de l’arribada de les primeres unitats del model S7 ABS a Europa, que protagonitza la nova generació d’IONEX.

Així ho ha anunciat Carlos Wang, director General de KYMCO Espanya durant la Convenció de Concessionaris KYMCO 2023, que s’ha celebrat aquest dijous a Madrid. “Estem molt feliços d’anunciar l’arribada d’una nova marca de motos elèctriques, IONEX, el braç elèctric de KYMCO, i de liderar el llançament del seu vehicle d’alta gamma de referència en un mercat que mostra clarament ritmes creixents i sòlids al canal Particular”, ha explicat Wang.

KYMCO Global, amb més de 55 anys desenvolupant vehicles de 2 rodes i referent internacional, va anunciar el 2018 el pla IONEX, amb una àmplia gamma de vehicles elèctrics en la seva aposta per la mobilitat elèctrica urbana a tot el món. La seva expansió per Europa va començar el 2022, una vegada superada totes les tensions comercials i logístiques internacionals postpandèmia.

IONEX S7 ABS

La nova generació IONEX es presenta amb el model S7 ABS com a referència. Els seus nivells d’innovació i tecnologia són molt elevats, entre els quals destaquen:

  • Motor. Compta amb un motor central de grans prestacions, amb 7.600 W, que aconsegueix accelerar de 0 a 50 Km/h en només 3,5 segons. Arriba a una velocitat màxima de 92 km/h. La seva transmissió és per cadena, cosa que li permet transmetre de manera més eficient tota la força a la roda del darrere i millorar-ne el comportament (baixa significativament el pes suspès de l’eix del darrere).
  • Bateries. Equipa 2 bateries de liti ternari (NMC), que ofereixen una autonomia de 77 km, segons dades d’assajos WMTC, els únics homologats per la Unió Europea. Són extraïbles. Permet la càrrega on board o mitjançant dues bases de càrrega externes equipades de sèrie.
  • Seguretat i manejabilitat. El model S7 ABS destaca pel seu equipament de seguretat i la seva manejabilitat. Rodes de 13” davantera i 12” del darrere. Compta amb sistemes antibloqueig ABS Bosch de doble canal, i frens de disc a les dues rodes. Destaca el sistema de frens regeneratius, amb marxa enrere que s’activa simplement prement un botó.
  • Gran comoditat. Sistema d’arrencada sense clau. Compte amb 24 litres de capacitat sota el seient, que permet emmagatzemar un cas integral. El cofre és d’obertura automàtica des de la pinya de llums dreta.
  • Disseny avantguardista i elegant. De disseny industrial angulós sense estridències. Els seus llums LED es converteixen en els protagonistes que envolten el vehicle donant-li una identitat personal destacada des de lluny. El nou IONEX S7 és referència en la qualitat de les seves terminacions finals, detalls que s’observa a la vista i al tacte a la pintura de la carrosseria, manillar o al seient. Es comercialitzarà a Espanya en color blanc.