Jaquetes de pell Hevik

Hevik incorpora noves jaquetes de pell per gaudir de la primavera.

HEVIK ha volgut aprofitar l’arribada de la primavera per oferir una de les peces de cuir més clàssiques, les noves Mustang Light i Mustang Light Lady.

Ambdues jaquetes estàn confeccionades amb materials d’alta qualitat, com el cuir boví tractat amb anilina, cosa que li atorga un tacte més suau, i el polièster, que l’ajuda a aconseguir un ajustament més còmode. La seva fabricació en pell li dóna una gran resistència que juntament amb les seves proteccions a les espatlles i colzes de nivell 1 i la seva espatllera de nivell 2 -inclosa en la versió masculina-, li atorguen un certificat de classe AA conforme a la normativa harmonitzada EN 17092: 2018.

La seva armilla tèrmica extraïble està confeccionada en cotó transpirable i podràs desmuntar-la per adaptar-la al canviant temps primaveral. Les Mustang Light incorporen diferents regulacions mitjançant elàstics al pit, costats i omòplats en el cas de la seva variant masculina i cremalleres als costats i botons a la cintura en la de dona que proporcionen a l’usuari una àmplia llibertat de moviment i comoditat.

Aquesta peça estarà disponible a un preu de 269,9 € (PVPR IVA inc.) en talles que van des de la S a les 4XL per a home, i des de la XS a la 2XL per a dona.