Joan Pedrero debuta a Original by Motul

El català Joan Pedrero debuta a Original by Motul, la categoria més dura del Dakar.

El pilot de motos de Canet de Mar, Joan Pedrero, competirà a la 45ª edició del Dakar a Original by Motul, la categoria sense assistència. Del 31 de desembre al 15 de gener del 2023, el pilot surfejarà les dunes dakarianes i haurà d’afrontar de manera totalment autònoma tots els reptes i imprevistos que li ofereixi el ral·li.

Pedrero celebra el seu 15è aniversari al Dakar participant a la categoria més extrema de la competició, poder conèixer la veritable essència del Dakar i tornar als orígens del ral·li és el que l’ha portat a inscriure’s a Original by Motul. Amb la seva trajectòria i experiència a les dunes del desert, Pedrero està preparat per fer front a aquesta llegendària competició: “Després de 14 Dakar, havia de celebrar el meu 15è aniversari d’una manera diferent. És un repte per a mi, però estic súper motivat per fer front al màxim nivell competitiu”, comenta el pilot.

La dificultat afegida d’Original by Motul permet de viure l’autèntica experiència del Dakar i posa a prova totes les capacitats dels pilots. Els participants s’encarreguen del manteniment dels seus vehicles, demostrant així la seva resistència física i mental i la voluntat de superació. En paraules de Pedrero: “és un repte recórrer tants quilòmetres de dunes i enfrontar-me de manera autònoma a les reparacions provocades per les situacions adverses de la cursa”. Motul dóna suport als participants d’aquesta categoria amb els seus productes, a més de posar a la seva disposició el Motul Racing Lab. Així, la companyia facilita el manteniment i la cura dels seus vehicles etapa rere etapa. “El suport de Motul en aquesta categoria és molt bo ja és un producte top”, afirma Pedrero.