Jornades de proves Brixton

Brixton organitza unes jornades de proves perquè puguis tastar els seus models.

Brixton amb el suport d’algun dels seus concessionaris de la Península Ibèrica, organitzarà unes jornades de proves perquè durant 40 minuts puguis provar els seus models com la Cromwell 1200, Crossfire 500 X, Crossfire 500 XC, Felsberg 21, 250 Rayburn 125 i Crossfire 125.

Les jornades es duran a terme durant dues setmanes del 17 al 31 de maig, per poder provar algun dels seus models cal fer una reserva prèvia a la plataforma de Brixton.

A més, tots aquells que provin algun dels seus models entraran en el sorteig d’un pack de productes Repsol, compost per un netejador Qualifier Cleaner & Polish, un Qualifier Chain Dry, un desengreixant i netejador de motor, un netejador de silicona i una motxilla de la marca de carburant.

Per això, els usuaris han de registrar-se a la web i complir amb unes condicions per comptabilitzar la seva participació.

Tots els usuaris que elegeixin provar el model cim de la firma austríaca, la Cromwell 1200, tindran un regal per part de la marca d’una bandera dissenyada especialment per a aquest model.