Kawasaki 100% elèctricas

Les Kawasaki 100% elèctriques Ninja i Z EV inicien una nova era.

Creades per al carnet A1/B, les noves Kawasaki 100% elèctriques EV estaran disponibles en les versions Ninja i Z com Z-e1 i Ninja-e1.

Amb un silenciós i eficient motor brushless de 5 kW (amb un màxim útil de 9 kW), els nous models EV usen una innovadora solució de doble bateria (extraïbles) i connectades en paral·lel, a diferència de la competència.

Aquesta característica ofereix lavantatge dun ús més eficient de la càrrega. Amb una gran varietat d’opcions de càrrega, aquesta configuració de doble bateria permet extreure i moure les bateries, cosa que els models d’una sola i pesada bateria no permeten.

Sense embragatge, sense marxes per canviar i una gran manejabilitat, la sensació de diversió es veu augmentada per algunes funcions intel·ligents.

Maneres de conducció

Dos modes de conducció (Road i Eco) a més d’una emocionant opció “e-boost” que proporciona un màxim de 9 kW de potència i acceleració a demanda (a més d’una velocitat màxima potencial de 99 km/h) gràcies al botó e- boost situat al manillar dret sota el puny de gas.

Els pilots de les Kawasaki Z-e1 i Ninja-e1 també disposen d’una manera “Walk” que permet maniobrar a velocitat de vianant tant endavant com marxa enrere.

Amb un exclusiu aspecte a Plata Brillant Metal·litzat i Verd Lima Mate Metal·litzat, que serà la imatge distintiva dels models Kawasaki EV.

La vista del pilot està dominada per un panell TFT amb connectivitat per a smartphone.

Les opcions de càrrega inclouen una estació de càrrega on es pot col·locar una bateria o mitjançant un cable que pot connectar la unitat de càrrega externa a la màquina mitjançant un endoll sota el seient.

Les avançades bateries d’ions de liti incorporen indicadors de càrrega i un disseny simètric que en facilita la col·locació.

Amb una gamma d’accessoris que inclou seients Ergo-Fit de +30 mm i diverses solucions de recàrrega.

Els models Z-e1 naked d’estil Sugomi i l’elegant Ninja-e1 totalment carenada de Kawasaki estan preparats per a una nova era.