Kawasaki a la 100 Colls

En la 2ª edició de la 100 Colls, Kawasaki participarà amb una Versys 1000.

La 100 Colls és una prova no competitiva on els participants han de compaginar les seves habilitats ruteres amb moto, amb una depurada estratègia de navegació per aconseguir completar un recorregut, marcat per cada participant, on caldrà aconseguir el màxim de punts possibles en creuar el màxim de ports de muntanya dels 100 designats per l’organització i on cadascun té una puntuació en funció de la seva dificultat.

La prova té una durada de tres dies i l’edició d’enguany serà des del 28 al 30 d’abril (https://www.100colls.cat/es/inicio/).

En aquesta edició Kawasaki estarà present amb un equip (Kawasaki Xperience Team) format per: Lluís Morales Pere Llorens i Guillem Hernández.

La moto escollida per a aquest esdeveniment és la Kawasaki Versys 1000 SE, en la seva versió Tourer Plus, per les seves capacitats ruteres. A més, el Kawasaki Xperience Team comptarà amb la col·laboració de la marca més destacada a nivell mundial a la producció de sistemes de navegació, Garmin. Garmin, és un dels principals col·laboradors del KXT aportant 4 unitats del navegador més avançat del panorama actual, el Garmin Zumo XT, a més de comptar amb el suport i assessorament de Garmin España per al desenvolupament de l’estratègia de navegació a través dels diferents suports que ofereix la marca.

El KXT també comptarà amb una unitat de Garmin InReach Mini 2, un dispositiu de comunicació per satèl·lit petit i robust que va més enllà dels límits de les xarxes mòbils per permetre’t mantenir el contacte.

HJC, líder mundial en fabricació de cascos, aportarà 3 cascs per a l’equip del model RPHA91. L’HJC RPHA 91 és el nou casc modular de HJC Helmets que ha estat redissenyat adaptant-se així, a la nova homologació 22/06 i oferint encara més comoditat durant tot el dia, característica destacada per a aquest tipus d’esdeveniments. La nova calota fabricada amb el Premium Integrated Matrix EVO (P.I.M. EVO) proporciona una major resistència als impactes i és lleugera gràcies a l’ús de materials com carboni-aramida, fibra de carboni, fibra de vidre, tela no teixida orgànica i fibra de lli (fibra natural).

A més, cadascun dels cascos estarà equipat amb l’avançat sistema de comunicacions HJC Helmets, l’Smart HJC 50B, un model de sistema de comunicació Bluetooth de segona generació que implementa un disseny tot en un que s’integra completament al casc, cosa que us permet sentir l’equilibri de pes òptim i el rendiment aerodinàmic mentre es condueix. Això permetrà als pilots estar en contacte permanent entre ells i també amb lequip de suport, duna manera completament segura.

Elf serà un altre dels col·laboradors destacats aportant al KXT l’oli Vent Vert, especialment dissenyat pels motors Kawasaki. Finalment, UNIRACING ha estat l’empresa encarregada de donar el toc de color a l’equip, dissenyant i produint els vinils de motos i cascos del KXT.