KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023, SENSE LÍMITS.

Per al 2023, KTM ha partit de l’excel·lent base de la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S i li ha afegit una nova brillantor, així com diversos refinaments en benefici de la pràctica aventurera.

Els ulls es fixaran en les dues noves tonalitats: la brillantor de la combinació sempiterna de taronja i negre de KTM o el to més neutre però elegant de l’estètica en gris degradat KTM. El taronja, que s’estén fins al subxassís d’alumini forjat, dissenyat per oferir un seient més baix (869 mm o 849 mm), una capacitat de càrrega superior i albergar una sèrie de components, és com una emblemàtica insígnia d’honor per als exploradors empedreïts. Per la seva banda, l’elegant gris s’estén per tota la carrosseria; esculpida per prioritzar el comportament àgil, la confiança en el tren davanter, el confort, la protecció i allotjar el dipòsit dividit en tres parts de 23 litres de capacitat que garanteix una autonomia superlativa.

Devorar quilòmetres per tot arreu i cap a qualsevol lloc amb la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023 és ara molt més fàcil gràcies al millorat programari de navegació.

KTM ja oferia una instrumentació TFT de 7″ molt fàcil de personalitzar gràcies a la infografia i al sistema de menús, que oferien al pilot un control total sobre els MODES DE PILOTATGE, les avançades suspensions semiactives WP, els ajustaments de l’ABS i el Control de Creuer Adaptatiu: la combinació d’intuïtius interruptors al manillar i l’accés a les possibilitats tècniques de la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S va ser una important targeta de visita per a un dels models insígnia de la companyia. Els aventurers poden ara comptar amb opcions extra en el seu sistema de navegació. L’app KTMConnect compta ara amb guiat TURN-BY-TURN Plus i la possibilitat de marcar waypoints sobre la marxa, sense haver d’aturar-vos a ajustar cap dispositiu mòbil. s’estén també a les pistes d’àudio per crear una llista de “Favorits” per a les trucades telefòniques.

El V-Twin LC8 ressona amb 160 CV i 138 Nm de parell motor i el seu devastador lliurament de potència permet a la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S viatjar relaxadament, internar-se en el caos del trànsit o devorar autopistes amb alegria. El compacte cor de la moto està acuradament regulat per un dels paquets de gestió electrònica més avançats de KTM: administra la configuració i reacció de les suspensions, l’alçada de pilotatge, l’ABS, els MODES DE PILOTATGE, la gestió de la pressió de els pneumàtics, el sistema antidive i molt més. Aquesta unitat s’ubica dins d’un lleuger xassís d’acer inoxidable al crom-molibdè de 10 kg, perfeccionat per oferir un comportament excel·lent tant en les curtes i ràpides escapades com en els viatges de llarga distància. La resta de l’equipament és propi d’una motocicleta d’alta gamma creada per viatjar: els llums LED, la cúpula i el sistema de regulació redissenyats, el seient en diverses peces i el lleuger cavallet lateral d’alumini. La KTM 1290 SUPER ADVENTURE S pot equipar-se encara més amb paquets electrònics opcionals, un Quickshifter+ i components WP Suspension Pro, entre d’altres opcions de millora.

Característiques més destacades de la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

  • Dos esquemes de color totalment nous, amb protagonisme del negre i taronja, així com una opció en gris degradat
  • Potencial de navegació millorat amb guiatge TURN-BY-TURN Plus i més opcions de viatge
  • El versàtil motor V-Twin LC8 Euro5, amb 160 CV i 138 Nm de part t’obre a un món sense límits Xassís lleuger d’acer al crom-molibdè inoxidable, amb una geometria que accentua el potencial en corbes i l’estabilitat
  • El sofisticat maquinari i programari de les Suspensions Semiactives WP suavitza cada recorregut, tot el temps, en qualsevol moment
  • Tecnologia punta i sensor Bosch 6D per intervenir en el comportament de la moto i els ajustaments de l’ABS Ergonomia i carrosseria que posen èmfasi en el control, però també en la comoditat i la confiança de pilotatge, amb una alçada del seient de 849 o 869 mm
  • Una sèrie de característiques optimitzades per al viatge: interruptors il·luminats, estreps, cavallet, parabrises, llums LED i una instrumentació dotada d’una interactivitat senzilla però avançada
  • Control de creuer adaptatiu de sèrie
  • Pneumàtics Mites TERRA FORCE-R específics per a la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S, per garantir la millor combinació de subjecció i rendiment durant més temps.

Porta la KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023 cap al desconegut a partir del proper mes de gener.