KTM 790 DUKE 2023

LA KTM 790 DUKE 2023 – EL RETORN D’UNA LLEGENDA.

Amb el retorn de la KTM 790 DUKE, una llegenda torna a l’altament competitiu segment de les motos Naked de mitjana cilindrada.

La KTM 790 DUKE es diu “THE ORIGINAL SCALPEL” per una bona raó. Oferint precisió i superagilitat gràcies a la lleugeresa i potència del motor bicilíndric, la KTM 790 DUKE proporciona un plaer de pilotatge infinit. La KTM 790 DUKE segueix sent una icona de les motos Naked per a tot tipus de pilots.

Gràcies al seu immillorable preu i a la seva idoneïtat amb el permís A2, “THE ORIGINAL SCALPEL” és l’elecció perfecta tant pels veritables fans de la filosofia READY TO RACE com pels nouvinguts al món de les motos KTM.

COMPATIBILITAT A2

A principis de 2021, la KTM 890 DUKE va substituir la KTM 790 DUKE. El resultat: encara més potència i una electrònica revisada. La llegenda de la 790 DUKE torna ara per a l’any model 2023. El motor bicilíndric en línia de 799 cc, d’acord amb la normativa EURO 5, produeix 95 CV i 87 Nm de parell.

La nova versió de la KTM 790 DUKE estarà disponible en exclusiva a la variant de 95 CV limitable a A2, substituint el model KTM 890 DUKE “L”. Això permet als més joves amb un permís de conduir A2 l’avantatge d’experimentar les genuïnes característiques de la DUKE a 48 CV, recuperant la potència plena quan s’assoleix la classe de permís A. D’aquesta manera, es desbloqueja la totalitat dels 95 CV, oferint un conjunt immillorable subratllat una vegada més per una atractiva relació preu/prestacions.

ELEMENTS TÈCNICS

El seu consum de combustible de només 4,4 l/100 km garanteix una enorme autonomia i un major plaer de pilotatge en carreteres sinuoses. El motor està especialment dissenyat per centrar el lliurament de potència al parell motor, oferint la combinació perfecta de potència controlable i rendiment. Com a resultat, la KTM 790 DUKE garanteix molta diversió, independentment de la velocitat.

L’habitual selecció de modes de pilotatge, RAIN, STREET i SPORT, ofereix als pilots un accés fàcil a la personalització de la tracció i el control de l’accelerador, assegurant un comportament segur en totes les condicions de la carretera i el clima. Disponible en el tradicional color taronja de KTM, o en una nova combinació gràfica en gris i negre.

La moto també ofereix el millor i més modern paquet electrònic del segment de mitjana cilindrada amb una àmplia gamma de característiques de sèrie:
● Control de Tracció de la Motocicleta (MTC) sensible a les corbes
● ABS en corbes amb mode SUPERMOTO
● 3 modes de pilotatge de sèrie per canviar ràpidament la resposta del motor i el nivell de MTC
● Pantalla TFT de 5 polzades a tot color
● Il·luminació Full LED a tota la moto

També hi ha disponibles una sèrie de característiques opcionals que afegeixen nivells d’especificació superiors a la KTM 790 DUKE:
● Quickshifter+, que permet pujar i baixar de marxa sense embragatge
● Regulació del fre motor (MSR)
● Mode TRACK
● Control de creuer
● Sistema de control de la pressió dels pneumàtics (TPMS)
● KTM MY RIDE que proporciona una connexió mans lliures per a telèfons i música

AJUDES ELECTRÒNIQUES PER AL CONDUCTOR – MODUS DEMO DE SOFTWARE

KTM també introdueix un nou “Demo Mode” amb la 790 DUKE. Això permet al pilot l’oportunitat de provar totes les opcions de sistemes d’assistència electrònica al pilotatge de forma gratuïta durant un màxim de 1500 km. Un cop superats aquests, el client pot decidir quin programari comprar i instal·lar, previ pagament, a qualsevol concessionari KTM.

Per a més informació, posa’t en contacte amb el teu concessionari KTM oficial més proper oa ktm.com.