KTM ADVENTURE RALLY 2023

Arriba al capdamunt del món amb el KTM Adventure Rally 2023 a Noruega.

El KTM Adventure Rally sortirà a la recerca del nord passant per l’espectacular topografia de Noruega en la seva edició de 2023, proporcionant moltes més dosis d’exploració, adrenalina, camaraderia i bons moments.

Del 24 al 28 de juliol de 2023, els amants de l’aventura es reuniran al nord d’Europa i amb els dipòsits plens de gasolina per a #DARE2ADV en una nova i espectacular “escapada” de tres dies.

Les places per a una KTM Adventure Rally són sempre limitades i molt sol·licitades, sobretot després de l’èxit de les edicions celebrades a Itàlia, Bòsnia, Grècia i França en els darrers anys. Noruega convidarà almenys 150 pilots a agafar el Kvitfjell Hotel, a prop de Lillehammer, on 24 d’ells es poden distribuir en quatre grups guiats i que la resta pugui navegar per ells mateixos, fins al “estil de manifestació” més pur seguint les instruccions del GPS

Els ambaixadors de KTM com Chris Birch estaran a la vostra disposició per ajudar -vos, instruir -vos i explicar -vos històries, mentre que a cada dia de l’esdeveniment hi haurà sopar, música i entreteniment, mentre que l’equip tècnic del KTM garanteix que tota la vostra maquinària taronja sigui en forma completa per al dia següent.

Oblideu qualsevol preocupació pel que fa a l’allotjament i la cerca de la combinació perfecta de rutes pintoresques, però alhora desafiant i emocionant, només heu de presentar -vos amb un KTM, predisposició per a l’aventura a Escandinàvia i el desig de crear bons records.

Per primera vegada, les reserves per a la manifestació d’aventura KTM es faran en línia, segons l’ordre d’arribada. La xarxa per a reserves s’obrirà el 28 de febrer de 2023, amb tots els detalls sobre els preus.

La manifestació d’aventura KTM és sinònim d’inclusió. L’esdeveniment està obert a tots els models KTM, convidant pilots de totes les habilitats i tots els nivells a rodar junts: aprendre, riure, viure.

Informació essencial del Rally European KTM Adventure 2023:

  • Limitat a 150 llocs per a tots els pilots KTM (i possiblement més) de l’esperit #més pur i segons l’ordre d’arribada de les reserves
  • Noruega serà l’escenari de l’edició 2023, del 24 de juliol (dia d’inscripció), del 25 al 27 de juliol (Pilot Days) i el 28 de juliol (dia de sortida)
  • Llocs limitats disponibles i possibilitat de reserva en línia a partir del 28 de febrer