KTM DUKE 2024

La gamma KTM Duke 2024 s’omple amb dos nous models monocilíndrics que incorporen més potència i millor comportament dinàmic.

Amb un caràcter sense compromisos, els nous models KTM Duke 2024 representen el canvi més gran sofert per la gamma de menys de 500 cc des del llançament de la KTM 125 DUKE de 2011.

El resultat és un complet redisseny, amb nous motors, un concepte de xassís totalment nou i un nou estil.

Per al 2024, el xassís està dividit en 2 peces: un xassís principal multitubular d’acer totalment nou i un subxassís d’alumini fos a pressió.

Incorpora unes noves platines de direcció i un desplaçament revisat, millorant les característiques de comportament dinàmic.

Ara el xassís també està acoblat a un basculant lleuger i corbat totalment nou, que envolta un amortidor reubicat.

Aquest ha estat descentrat per permetre el disseny d’una caixa del filtre d’aire més gran, reduint l’alçada del seient.

El toc final el dóna una generació completament nova de motors monocilíndrics lleugers i compactes.

Batejada com a LC4c, aquesta gamma de motors parteix del propulsor més petit, de 125 cc i un motor més gran, de 399 cc.

Aquests propulsors han estat completament redissenyats, amb culates i canvis de marxes optimitzats, a més de complir les normes de compatibilitat EURO 5.2.

La gamma KTM DUKE 2024 també marca la referència quant a avenços tecnològics reals al segment NAKED de petita cilindrada.

Tots els models de la gamma incorporen de sèrie la darrera versió de l’ABS Supermoto amb modes, instrumentació de 5″ i connectivitat per a smartphone, amb la possibilitat de muntar un Quickshifter + opcional.

KTM 390 DUKE 2024

Les opcions de color Signature Electronic Orange i Atlantic Blue dominen limpacte visual.

Spoilers del dipòsit més llargs dotats de prominents preses daire, panells del radiador més grans i llums diürnes LED.

De la potència se n’encarrega un motor monocilíndric LC4c de 399 cc totalment nou i lleuger.

La KTM 390 DUKE 2024 també compta amb una forquilla davantera WP APEX de cartutx obert de 43 mm, amb ajustament de 5 clics en extensió i compressió i un amortidor del darrere de pistó dividit, regulable en extensió i precàrrega.

Nova instrumentació TFT de 5″, amb modes de pilotatge seleccionables. L’ajust per defecte és el Mode STREET, amb el Mode RAIN, com el seu nom indica, adequat en condicions climatològiques adverses.

KTM 125 DUKE 2024

Estèticament, la KTM 125 DUKE 2024 es distingeix de la resta de la gamma de petites DUKE, amb les noves opcions de colors Electronic Orange i Atlantic Blue, un marc del far LED ultrabrillant pintat i uns compactes spoilers del dipòsit.

A nivell d’electrònica, la KTM 125 DUKE 2024 comparteix la seva instrumentació TFT de 5″ amb la KTM 390 DUKE, amb l’opció de pantalla TRACK seleccionable i ABS en corbes de sèrie.

Un refinat sistema ride-by-wire i el desconnectador d’intermitents automàtic completen el pack.

La KTM 125 DUKE 2024 també incorpora una forquilla davantera WP APEX de cartutx obert de 43 mm no ajustable amb 150 mm de recorregut i un amortidor WP APEX de pistó separat amb precàrrega ajustable mitjançant eines.

Per a més informació sobre la gamma de models KTM NAKED 2024, visita KTM.com o el teu concessionari oficial KTM més proper.