KTM FAN TRIBUNE GP DE CATALUNYA 2023

JA A LA VENDA LES ENTRADES PER A LA KTM FAN TRIBUNE DEL GP DE CATALUNYA 2023.

El millor regal de Nadal ja és al vostre abast amb l’oferta del 20% de descompte en la compra anticipada de les entrades per a la KTM FAN TRIBUNE del GP de Catalunya, a celebrar-se de l’1 al 3 de setembre de 2023.

Situada a la tribuna G Zona 9 (la zona popularment coneguda com l’Estadi) gaudiràs d’una de les millors vistes del circuit en un sector ideal per als avançaments d’última volta per veure i viure en directe l’emoció del Campionat del Món de MotoGP.

KTM tornarà a ser present de forma oficial a les tres categories, amb equips renovats i forces ampliades i els pilots taronja necessiten el teu suport incondicional, que podràs demostrar-ho en aquesta tribuna exclusiva que t’oferim ara i fins al 5 de gener a un preu molt especial de tan sols 116€ en lloc de 145€. A més, et regalarem un complet KTM FAN PACKAGE compost de samarreta, gorra, bossa i taps per les orelles!

Compra les entrades abans del 5 de gener per aconseguir el teu descompte especial i assegura’t el teu KTM FAN PACKAGE de regal!

Compra les entrades amb descompte aquí

* El KTM Fan Package es lliurarà a la tribuna G el mateix diumenge de la cursa. Disponibilitat de talles segons l’hora d’arribada.