Kymco X-Town CT 125

El X-Town CT 125 és la nova proposta de Kymco per a aquest 2022, un scooter GT de gran elegància i prestacions.

Des de fa molts anys Kymco és sinònim de qualitat, elegància i bones prestacions, i el nou X-Town CT 125 no es queda enrere. Està disponible en 3 acabats cromàtics: blau setinat, negre brillant i grafit.

Estètica

Disposa d´una estètica angulosa que li atorga una aparença esportiva, marcada pel seu espectacular frontal amb 4 fars davanters. La il·luminació és “full Led” amb els intermitents totalment integrats igual que el seu pilot del darrere.

El Kymco X-Town CT 125 ofereix un aspecte dimensionat, fet que es tradueix en un gran espai per a les nostres cames gràcies a una àmplia plataforma plana.

El manillar queda col·locat en una posició perfecta per a una conducció còmoda i relaxada al nostre esdevenir diari.

Potència 12,7 Cv a 9.000 rpm.

Tot i el seu aspecte imponent, la baixa alçada del seu seient situada tan sols a 765 mm del terra, ens permet un total control sigui quina sigui la nostra talla. Aquest seient és de gran amplitud tant per al conductor com per al passatger, aquest darrer disposa d’estreps semiautomàtics abatibles.

La seva capacitat de càrrega ve donada pel forat del seient capaç d’albergar un casc integral més petits objectes, a part disposa d’un guantera frontal amb obertura des del clausor també amb capacitat per exemple pel nostre mòbil, cartera…, la seva ampla plataforma plana pot albergar caixes de bones dimensions i bosses, que a part les podem penjar al ganxo retràctil.

Disposem de dues entrades USB, una en aquesta guantera frontal i l’altra sota el logotip escamotejable al centre del manillar, amb elles podem carregar el nostre telèfon mòbil mentre circulem.

El seu quadre d’instruments és de bones dimensions i fàcil lectura, format per dos rellotges analògics (velocímetre i comptavoltes), al mig de tots dos trobem una pantalla digital que ens informa de la temperatura del líquid refrigerant, nivell de combustible, odòmetre, trip, temperatura exterior i rellotge horari.

L’obertura del seient, tapa de benzina i guantera es realitzen des del clausor, cosa que facilita molt qualsevol acció que hàgim de realitzar.

De la frenada s’encarrega un disc davanter de 260 mm i un disc del darrere de 240 mm tots dos amb CBS, els dos discos compleixen perfectament la seva funció en tot tipus de conducció.

Per millorar l’estabilitat disposa de rodes de 13” als dos trens, muntant pneumàtics 120/70-13” a la part davantera i 150/70-13” a la part posterior.

Conducció

Un cop als comandaments el Kymco X-Town CT 125 ens ofereix un amplíssim espai per a les nostres cames, netament superior al de la competència, amb la qual cosa augmenta la seva comoditat en la conducció.

El motor és un monocilíndric alimentat per injecció electrònica i refrigerat per líquid que disposa d’una potència de 12,7 CV a 9.000 revolucions amb un rendiment realment espectacular.

El seu funcionament és silenciós, oferint una molt bona arrencada i acceleració en tota la seva gamma de revolucions convertint-se en un “partner” excel·lent per a la circulació urbana amb absoluta comoditat i control.

Però tot i ser un 125 cc, el X-Town ofereix una boníssima velocitat punta de pràcticament 120 km/h de marcador amb la qual cosa podem circular perfectament per autovies sense cap problema.

Excel·lent nota reben els pneumàtics amb llantes de 13” que al costat de l’excel·lent xassís, esgrimeixen una perfecta subjecció en corba i una estabilitat perfecta en tot moment.

El Kymco X-Town CT 125 respon a un nivell realment alt, és un scooter que ofereix una gran comoditat de conducció, amb un motor vàlid tant per a desplaçaments urbans com interurbans, sempre ajudats per una excel·lent part cicle i la fiabilitat de la marca.