La Moto més Bonica EICMA 2023

Ducati Hypermotard 698 Mono RVE és la Moto més Bonica d’EICMA 2023.

La Hypermotard 698 Mono RVE guanya el títol de Moto més Bonica a EICMA 2023. El veredicte ha estat emès pel públic del Saló i que ha votat directament al certamen o per Internet.

El concurs “Vota i guanya la moto més bonica del Saló”, organitzat des del 2005 per la revista italiana Motociclisme en col·laboració amb EICMA, veu aquest any la dotzena victòria de Ducati.

La Hypermotard 698 Mono RVE va aconseguir el primer lloc amb més del 35% dels vots dels aproximadament 25.500 entusiastes.

L’anunci de la victòria de la Hypermotard 698 RVE va tenir lloc el diumenge 12 de novembre, darrer dia del Saló.

La cerimònia oficial de lliurament de premis va ser a l’estand de “Motociclisme”. Va recollir el prestigiós premi per a l’empresa de Borgo Panigale, Andrea Ferraresi, director del Centre Stile Ducati.

Va ser un diumenge especial per a Ducati, que no només va guanyar el títol per dotzena vegada en divuit edicions, sinó que també va triomfar literalment a Sepang en monopolitzar el podi amb Enea Bastianini, Alex Márquez i Pecco Bagnaia.

El lliurament del premi a la “Moto més Bonica del Saló” ha estat el darrer acte d’una intensa setmana en què centenars de milers de visitants han acudit a l’edició 2023 d’EICMA, confirmant el creixement continu del certamen milanès.