La nova gamma de Racered desembarca en el 1000 Dunes

El 1000 Dunes es converteix en el laboratori perfecte per realitzar les darreres proves de la nova col·lecció off road de Racered.

A pocs dies del tret de sortida del 1000 Dunes, RACERED ha confirmat que està treballant en el desenvolupament de la seva nova gamma de peces off road, una col·lecció en què s’ha bolcat tota l’experiència i saviesa dels seus fundadors al món de l’enduro.

I quin millor lloc que el ral·li amb què comparteix valors com l’afany d’aventura, l’esperit de superació i la recerca de la màxima seguretat, per sotmetre a aquestes noves peces durant 3.000 km, a la resistència, calor i fred extrem i convertint-se així en les darreres proves de producte abans de ser llançades al mercat.

El proper dissabte 22 d’octubre arrenca a Granada l’esperada tercera edició del 1000 Dunes. Una cita que, des dels seus inicis, s’ha posicionat com la competició amb moto pel desert més segura del món.

Aquest desafiament amb moto reuneix pilots apassionats de l’off road de tots els nivells, des de grans noms com Ivan Cervantes, Joan Pedrero o Sara García, fins a aquells que s’acaben d’iniciar al món del raid.

Per davant se’ls presenten vuit intensos dies de navegació, superació, i és clar, molta aventura en un dels esdeveniments més esperats del calendari. Una vivència molt especial en què RACERED, com a patrocinador principal amb Triumph, l’emblemàtica marca de motos britànica, comparteixen valors i ADN amb l’organització.

En el1000 Dunes, RACERED sotmetrà a l’última prova pràctica a la seva nova col·lecció off road. Per així comprovar com aquesta no només garanteix la màxima seguretat, sinó també la més elevada comoditat a la qual la marca ens té acostumats.

Igual que tots els seus productes, la nova col·lecció off road de la firma italiana presenta un teixit ultra resistent que garanteix la més elevada protecció del pilot. Tota la gamma ha estat confeccionada mitjançant la combinació de fibres naturals i dels millors teixits sintètics termo regulables que combaten qualsevol tipus de condició atmosfèrica, fent-les idònies per utilitzar durant les 4 estacions.

D’aquesta manera, RACERED conclourà amb una nova gamma de productes posats a prova, no només en els test de laboratori més exigents de resistència davant l’abrasió i l’esquinçament, també de forma pràctica en un apassionant raid com és el 1000 Dunes.