LA NOVA ZERO SR 2022 ALS CONCESSIONARIS

Més autònoma, més ràpida i més personalitzable, així és la nova SR armada amb les darreres novetats tecnològiques de Zero Motorcycles.

La primera gran novetat incorporada a la SR 2022 afecta un dels pilars tecnològics fonamentals de la mobilitat elèctrica, és a dir, la capacitat de la bateria i l’autonomia que aconsegueix oferir. Zero Motorcycles ha equipat la seva renovada naked amb una nova generació de bateries d’ions de liti, anomenada Z-Force, en la seva versió 14.4+ kWh per a aquest model (hi ha una versió 15.6+ kWh que només s’oferirà inicialment en els models SR/ S i SR/F), que permetrà al vostre usuari disposar d’una notable autonomia a ciutat de fins a 251 km.

El signe (+) indica que es pot augmentar la capacitat d’aquesta bateria de forma opcional fins als 17.3 kWh, allargant així en 50 km la seva autonomia esmentada, fins a un total de 301 km.
I si algun client volgués allargar encara més els seus intervals de recàrrega, Zero ofereix l’accessori Power Tank (opcional i disponible al primer trimestre de 2022) que permet assolir els 20.9 kWh, la major capacitat de la bateria de Zero, i mitjançant el qual la SR proporcionaria 64 km extra, és a dir, una impressionant autonomia de fins a 365 km d’utilització a ciutat o de 182 km en vies ràpides a 113 km/h.

Amb poc més que un senyal Wi-Fi el propietari podrà customitzar les prestacions del seu SR a través de la Cypher Store, una altra de les novetats de la firma californiana per a aquest 2022 i que permet millorar les prestacions de la moto.

Sistema de recàrrega

La nova Zero SR 2022 es pot recarregar a casa, l’oficina o qualsevol lloc equipat amb una presa de corrent estàndard gràcies als adaptadors de presa de corrent que ofereix la marca i, com a novetat, també possibilita la càrrega des de la xarxa pública de recàrrega de vehicles elèctrics a través del seu connector Mennekes (Tipus II). La nova SR ve amb un carregador de 3,0 kW de sèrie que permet un temps de recàrrega de 4,5 hores (càrrega completa), encara que Zero ofereix a través de la Cypher Store una millora d’un 10% (fins als 3, 3 kW i una càrrega completa a 4,1 hores). Si a més sumem el mòdul de càrrega ràpida Rapid Charger que Zero ofereix com a accessori, la capacitat de càrrega pot assolir els 9,3 kW i reduir el temps de càrrega completa a 1,8 hores.

Connectivitat total

A través de l’aplicació, l’usuari podrà accedir a tota mena d’informació de la seva SR, com ara dades sobre conducció, estat actual de la motocicleta o la seva ubicació, entre moltes altres informacions. Aquesta connectivitat també permet controlar l’estat i les alertes del vehicle, la seva càrrega, un intercanvi de dades del conductor, i millores i actualitzacions del sistema. La connectivitat mòbil és gratis durant els dos primers anys des de la data de compra original. A més, amb poc més que un senyal Wi-Fi el propietari podrà customitzar les prestacions del seu SR a través de la Cypher Store, una altra de les novetats de la firma californiana per a aquest 2022 i que permet millorar les prestacions de la moto.

Solvència esportiva

Més enllà dels seus plantejaments avantguardistes pel que fa a les bateries i possibilitats digitals de personalització, la Zero SR 2022 està concebuda per aportar una solució de mobilitat tan sostenible com emocionant, tan pràctica com gaudible. Amb aquesta finalitat, aquesta naked de línies esportives, que comparteix plataforma amb la seva germana d’altes prestacions SR/F, està impulsada de sèrie pel poderós motor ZF 75-10, amb una configuració per a aquest model que ofereix uns impressionants 166 Nm de parell motor net i una potència de 74 CV (55 kW), capaços d’impulsar la SR fins a una velocitat màxima de 167 km/h. Combinant la reconeguda arquitectura interna d’imants permanents sense escombretes i un disseny compacte amb refrigeració passiva per aire s’aconsegueix una eficàcia i un rendiment líder a la seva classe.

La nova Zero SR 2022, que al mercat europeu substitueix la SR/F Standard, està disponible en color Graphite a un preu de 19.720 euros (o 18.125 euros a les Illes Canàries).