La segona edició de l’e-Mobility Experience ja té data confirmada pel 2023

Després de l’èxit de l’edició inaugural d’enguany, la fira de mobilitat sostenible se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 7 i 8 d’octubre de 2023.

La fira e-Mobility Experience ja té data confirmada per la temporada 2023 al Circuit de Barcelona-Catalunya després de l’èxit de participació i d’assistència de la primera edició. Serà el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre i tornarà a reunir al traçat català a les principals marques de vehicles elèctrics, amb propostes experiencials i activitats per a tots els públics.

L’e-Mobility Experience és una fira que aplega les principals novetats del sector de la mobilitat elèctrica i presenta solucions als reptes de mobilitat actuals. Brinda l’oportunitat a tots els assistents de poder provar els vehicles a la mateixa pista del Circuit de Barcelona-Catalunya i compta amb circuits específics de motos i patinets, així com amb una extensa zona d’exposició de vehicles al pàdoc del recinte esportiu. S’ha posicionat com un esdeveniment per a tots els públics on gaudir de diferents experiències durant dues jornades al Circuit i en família, amb activitats per als més petits, propostes lúdiques i de lleure, una extensa zona amb diferents propostes gastronòmiques i productes de qualitat i música en directe.

La primera edició de l’esdeveniment, celebrada els dies 29 i 30 d’octubre junt amb la primera prova 100% elèctrica del Mundial de Rallycross, va conquerir tant al públic com a tots els expositors participants superant totes les expectatives de l’edició inaugural amb 15.173 assistents. Més d’una vintena de marques van confiar en l’e-Mobility Experience, registrant més de 4.000 proves de vehicles a la pista del Circuit i acordant un gran nombre d’operacions comercials a la zona del pàdoc durant el cap de setmana. La demanda va ser tan alta que fins i tot es van haver d’ampliar els horaris al públic per a poder donar cabuda a totes les peticions.

La segona edició de l’e-Mobility Experience comptarà amb algunes novetats, com la celebració de conferències sobre la mobilitat elèctrica, i es tornarà a complementar amb activitat de competició a la pista, que es desvetllarà un cop es faci oficial el calendari esportiu del Circuit de Barcelona-Catalunya per a la temporada 2023.

Tota aquesta combinació d’elements augura una segona edició de l’e-Mobility Experience que la consolidarà com un referent al sud d’Europa, amb la participació de més expositors i visitants, i que la tornarà a convertir en un gran aparador de la mobilitat del present i del futur.