Les clàssiques a Castellolí

Les clàssiques omplen el Circuit ParcMotor de Castellolí.

El circuit Parcmotor Castellolí s’ha omplert de gom a gom amb motiu de la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt, organitzada per la Penya Motorista Barcelona.

La prova de 3 Hores de Resistència, ha reunit més d’un centenar de pilots, repartits en 43 equips, en un dia d’allò més calorós a la comarca de l’Anoia.

Després dels entrenaments oficials i de l’homenatge als Legends Relay, Jep Martinell i Juan Cano, s’ha realitzat la tradicional foto de família a la recta del circuit, preludi del procediment de sortida de la cursa.

Amb les 43 motos clàssiques en marxa, els pilots han esperat l’onejada de bandera per creuar la pista i iniciar, d’aquesta manera, les 3 Hores de Resistència Clàssiques Castellolí.

Dels 43 equips en pista, només 5 no han pogut finalitzar la prova. Dels qui l’han pogut completar, en destaca el TEAM GUZZI MOTOBOX 1, guanyador de les 3 Hores, amb un total de 87 voltes. Encasellat dins la categoria SBK, l’equip format per Pascal Pegaz i els germans Segarra, Sergio i Manel, ha dominat la cursa de dalt a baix. El segon classificat de la categoria SBK, amb 86 girs, ha estat l’equip STOCK EXTREME A TOT DRAP, format per Pedro Juan Villaroel i Víctor Baladez. D’altra banda, Josep Rojas i Eduard Rojas -pare i fill- de l’equip PROCURVE, han completat el top 3 de la categoria SBK amb 84 voltes.

Albert Pla i Carlos Ordóñez, de l’equip MOTOBIKEREUS CLASSIC TEAM, han estat els guanyadors de la categoria SSP amb 86 voltes. A la segona posició, amb 83 voltes, s’ha classificat l’equip PENYA DEL GARATGE COMPETICIÓ, format pels germans Carlos i Albert Muñoz. El podi l’ha completat el CURVA CERO CLASSIC, amb els pilots Jorge Cabanes i Pedro Pérez.

El FURUGUS RACING CLASSIC 1 de Pol Fontquerni i Jan García ha estat el vencedor de la categoria 24H després de completar un total de 85 voltes al circuit Parcmotor. A tres voltes, i en segona posició, s’ha classificat l’equip BLASCO CLASSIC TEAM, format per José Blasco i José María Blasco –pare i fill–. Les posicions d’honor les han completat Juan Carlos Martín, Ricard Monge i Daniel Carrau, de l’equip TEAM ROSA.

Pel que fa a la categoria 500, Joan Subirà, Joan Balcells i Joan Oriol, de l’equip VFR ENDURANCE EMC 2, s’han endut el triomf completant un total de 79 voltes. El VIEJOVENES TEAM, encapçalat per Sergi Català i Rafael Prieto, s’ha enfilat al segon esglaó del podi a només una volta de l’equip guanyador. El top 3 de la categoria l’ha completat el BRJ PERFOMANCE, format per Fco. Javier García i Carles Cueto.

Finalment, a la categoria 1000, victòria per a Joan Font i Pere Auradell de l’equip TEAM GUZZI MOTOBOX 2, als manillars d’una moto Guzzi de l’any 79. L’equip guanyador ha completat 79 voltes. Stefano Ricevuti, Roberto Gelosa i F. Mannheim, de l’equip MOTO CLUB PORTA NUOVA CLASSIC, han fet segons amb 75 voltes en el seu haver. Miguel Ángel López, Ángel Fernández i José Manuel Conde, del RCL LUGO, amb 57 voltes, han completat els calaixos d’honor.

La tercera i última cursa de la temporada de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt tindrà lloc el 29 d’octubre al circuit de Calafat.