L’Honda Smartphone Voice Control, disponible per a iOS

El sistema Honda Smartphone Voice Control, per a motocicletes i scooters, està ara disponible per utilitzar amb dispositius Android i iOS.

Honda ha anunciat que el sistema Honda Smartphone Voice Control ja està disponible a tota Europa* per a dispositius iOS i Android.

A través de l’app Honda RoadSync, el sistema Honda Smartphone Voice Control és ara compatible amb sistemes operatius iOS (a partir de iOS14 i superiors). Honda Roadsync permet als usuaris accedir durant la conducció a algunes de les seves apps favorites, incloent-hi trucades, missatges de text, navegació, informació meteorològica i música.

Els clients de tot Europa podran descarregar l’aplicació gratuïta Honda Roadsync des de les App Store i Play Store. A més d’estar equipat de sèrie a les noves CB750 Hornet i XL750 Transalp, el sistema Honda Smartphone Voice Control també s’incorpora a les CB1000R, X- ADV, ADV350, Forza 750 i Forza 350.

Totes les funcions de l’aplicació es controlen mitjançant una combinació de veu i/o un interruptor de 4 vies situat al manillar esquerre, cosa que permet al conductor guardar el seu smartphone en una butxaca o bossa de dipòsit i romandre totalment connectat.

*Països coberts: França, Alemanya, Itàlia, Espanya, UK, Àustria, Bèlgica, República Txeca, Hongria, Liechtenstein, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Eslovàquia i Suïssa.