Línia Three

T.ur presenta la renovada línia Three, amb una nova jaqueta més lleugera i ventilada, pantalons i una línia de samarretes.

La línia Three introdueix importants avenços tècnics i materials d’elevada qualitat en una renovada jaqueta, amb sistema ARM link de mànigues desmuntables, pantalons molt lleugers i elàstics, una línia de samarretes per als que busquen l’excel·lència i un estil elegant i únic.

Jaqueta J-THREE, nova per fora i per dins

La nova versió de la jaqueta J-THREE de la firma italiana no només presenta un estil més elegant i net que la seva antecessora. A més, introdueix renovades prestacions que han fet possible que aquesta hagi assolit la certificació CE – classe A i que sigui més còmoda, lleugera i fresca.

Per incrementar encara més aquesta sensació de confort i la funcionalitat, la jaqueta compta amb coll de neoprè suau, tres butxaques externes a la part davantera amb folre de malla per millorar la ventilació, ajustaments al coll, bíceps i punys per evitar així el flameig i espai per a la col·locació d’un cinturó lumbar elàstic, que es pot adquirir per separat. A més, per tal de garantir la seguretat de l’usuari, la J-THREE incorpora proteccions ventilades LP1 D30® CE-Nivell 1 en colzes i espatlles, incloses en l’equipament estàndard i una butxaca de reixeta per incorporar una espatllera VIPER PRO CE D30®. Disponible en colors negre i gris/vermell, en talles que van des de la S a la 3XL per 199 euros (IVA inclòs).

Pantalons P-THREE, pes ploma a les teves cames

Els nous P-THREE són pantalons específics d’enduro confeccionats en exterior de polièster d’alta resistència, un material lleuger i flexible, amb teixits elàstics en cintura, genoll i pelvis per gaudir d’una elevada comoditat i llibertat de moviments. A més compten amb un folre separable subministrat en dues versions: folre de malla lleugera de polièster per a una major frescor a l’estiu, i un altre d’hivern amb costures segellades i fabricat amb una membrana —laminada amb malla 30D—4-way strectch transpirable, impermeable. Disponibles des de les talles S a 4XL, en els mateixos colors a un preu de 149 euros (IVA inclòs).

Samarretes T-THREE per gaudir sense límits del trail-enduro

La firma italiana ha completat el seu nou conjunt THREE amb una innovadora línia de samarretes de màniga llarga, confeccionades en material de polièster tècnic lleuger i transpirable, incorpora panells laterals de malla d’aquest mateix material per oferir una transpiració òptima. Totes estan disponibles en un atractiu estil retro en colors negre/blanc, gris/vermell i vermell/blanc, talles que van des de la S a la 4XL per 49,90 euros (IVA inclòs).

Descobreix la web www.t-ur.com