Línia de bosses per a Vespa

Kappa ha desenvolupat una nova línia de bosses especial per a Vespa.

Kappa ha creat una nova línia de bosses per a Vespa, que inclou diversos models de bosses toves i ergonòmiques.

VPD01 i VPD02

Dues bosses de túnel de 14,5 litres amb fons termoformat i quatre potents imants que permeten fixar-les perfectament.

Entre les seves característiques destaquen la nansa ajustable per transportar-la a l’espatlla, el tancament amb cremallera, les impressions reflectants i una còmoda butxaca interna.

L’única diferència entre aquestes dues maletes és el seu disseny en diferents materials, ja que la VPD01 (169 € PVPR IVA Inc.) és completament negra i està fabricada amb Polièster 600D, un teixit tècnic resistent a la humitat i l’abrasió.

La VPD02 (189 € PVPR IVA Inc.) ha estat confeccionada amb una elegant pell sintètica de PU amb detalls gràfics que exerceixen un perfecte contrast.

VPR01 i VPR02

Unes bosses «Rugby» de túnel, amb una còmoda obertura a la part superior i una capacitat de 14,5 litres.

La seva característica forma ovalada permet col·locar-les en el sentit de la marxa, adaptant-se perfectament, sense suposar una nosa per a les cames del conductor.

El seu sistema de fixació està compost per dues aletes magnètiques que s’ancoren al suport del vehicle.

Inclou dues butxaques laterals i una altra interna, bandolera ajustable, nansa per al transport i impressió amb elements reflectors.

Igual que els anteriors, aquests models també estan disponibles en les dues versions: una de polièster 600D, la VPR01 (129 € PVPR IVA Inc.), i una altra de pell sintètica de PU amb detalls gràfics, la VPR02 (149 € PVPR Inc.).

VPS01 i VPS02

Aquestes bosses “de recanvis” reten homenatge, amb la seva forma arrodonida, al pneumàtic de recanvi que solien portar a la part posterior les Vespa.

Estan dissenyades per fixar-se al portaequipatges tubular d’aquests mítics scooters mitjançant corretges ajustables autoadherents.

Compten amb una capacitat de 10 litres, bandolera ajustable, dues còmodes butxaques internes, tancament amb cremallera i impressió amb elements reflectors.

Estan disponibles en dues versions, igual que les anteriors: la VPS01 (94 € PVPR IVA Inc.) en polièster 600D i la VPS02 (113,99 € PVPR IVA Inc.) en una elegant pell sintètica.