Lorenzo Savadori amb Aprilia el 2023

EL TREBALL DEL PROVADOR LORENZO SAVADORI ES TORNA CADA COP MÉS IMPORTANT EN EL PROJECTE APRILIA RACING.

Lorenzo Savadori tornarà a ser pilot provador d’Aprilia la temporada 2023. El pilot és una part integral del projecte Aprilia Racing a MotoGP i continuarà el seu treball de desenvolupament amb la RS-GP que inclou tot el programa de proves oficials i privades, així com una sèrie de carreres comodí a MotoGP.

El paper de Lorenzo Savadori, campió de la Copa FIM STK 1000 i Campió d’Itàlia de Superbikes, serà encara més exigent el proper any, atesos els excel·lents resultats de la temporada actual que portaran a l’eliminació de les concessions reglamentàries per a Aprilia perquè no siguin capaços de realitzar proves privades amb els pilots de fàbrica Espargaró i Viñales.

Com a provador oficial d’Aprilia Racing, Lorenzo també seguirà el desenvolupament de tots els productes “llestos per a la pista” del departament de carreres italià, com la RSV4 Xtrenta, creada per la fàbrica amb seu a Veneto per tenir no només el rendiment, sinó també el sentiment i la tecnologia de les veritables motos de carreres, a l’abast de tots els motoristes.

LORENZO SAVADORI

“Estic molt content per la renovació amb Aprilia, amb la qual col·laboro des del 2015. Estic especialment satisfet del nivell que ha assolit la RS-GP i d’haver aportat també el meu gra de sorra a aquest creixement, tornant la marca a la batalla pel títol del campionat. A més del meu treball com a provador, sempre estic ansiós per participar en tantes carreres com sigui possible, amb l’esperança de poder tornar a competir durant una temporada completa com a pilot”.