Més de 100 pilots a la Lliga de Motocròs de Sant Hilari

Ahir diumenge la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Grans ha celebrat la tercera prova.

La prova, organitzada amb èxit pel Moto Club Sant Hilari, ha comptat amb la participació de més d’un centenar de pilots, repartits entre les set categories convocades: MX1, MX125 2T, MX2, MX3, MX4, MX5 i MX Sots18.

Pel que fa als resultats de la jornada, Edgar Canet s’ha alçat amb el triomf a la categoria MX125 2Temps gràcies a una magistral actuació. El pilot del Moto Club Polea SX ha vençut amb solvència -i remuntada- les dues mànegues del dia. La resta de posicions de podi han anat d’allò més cares amb tres aspirants i només dues places. Finalment, Biel Piera ha fet segon i Pablo Ceña, tercer. Malgrat la bona cursa, Àlex López ha quedat fora del triplet d’honor per només dos punts.

A MX Sots18 4 Temps, Albert Alfonso no ha donat opció als seus rivals. El corredor del Moto Club Segre ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la jornada. Al podi l’han acompanyat Aniol Molas i Liam Sanjuan, segon i tercer, respectivament.

Albert Arjonilla ha completat un cap de setmana de 10. Després de vèncer les 3 Hores Resistència Ciclomotors de Canet de Mar, el dissabte, aquest diumenge s’ha endut un nou triomf al circuit Els Cortals de Sant Hilari. El pilot del Moto Club Tona ha estat el més ràpid de la categories MX1, on ha vençut les dues mànegues del dia. Èric Izquierdo, amb dues segones posicions, i Josep Pedró, amb dues terceres posicions, han completat el top 3 de la categoria.

El corredor del Moto Club Riuprimer Gas i Rocs, Arnau Lledó, ha estat el protagonista de la categoria MX2. Lledó ha estat el més ràpid en totes dues mànegues. Jules Gourribon i Ferran Arnau han completat, per aquest ordre, les posicions d’honor de la categoria.

A MX3, una de les categories amb major participació, Marc Sans s’ha imposat per partida doble. El pilot del Moto Club MX Golf ha completat dues curses per emmarcar que l’han permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi. El top 3 de la categoria MX3 l’han completat Guillem Magester, segon, i Àngel Davins, tercer.

Jordi Pagès i Joan Vilalta han empatat a 45 punts al capdavant de la categoria MX4 després d’intercanviar-se la primera i la segona posició. La combinació de resultats ha afavorit el pilot del Moto Club Polea, que s’ha endut el triomf. Pere Mas, amb dues terceres posicions, ha completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més veterans, MX5, Sergi Lasala ha ocupat la primera posició del podi, seguit de Sergio Perellón i Pere Caro, segon i tercer, respectivament.

La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs tindrà lloc el 15 de maig a Fonollosa.