MotoE al Circuit de Catalunya

MotoE conclou el seu últim test de pretemporada al Circuit de Catalunya.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continua immers en el món del motociclisme i, després dels assaigs del Mundial de Superbike, ara ha estat el torn del Campionat del Món FIM Enel MotoE™. Tres jornades d’intensa activitat en territori català han servit per a donar per finalitzada la pretemporada de la divisió elèctrica promoguda per Dorna Sports.

Aquesta temporada, la competició elèctrica ha trepitjat l’asfalt català repleta de novetats. La primera i més destacable és que ha adquirit l’estatus de Campionat del Món, ampliant el seu calendari a vuit rondes dobles i unint-se al pàdoc de MotoGP™ des de Le Mans fins a Misano. En aquesta ruta es troba també el Circuit de Barcelona-Catalunya. El primer cap de setmana de setembre, MotoE™ se citarà al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP.

El certamen elèctric ha dividit els seus dies d’assaigs seguint la mateixa dinàmica: cinc tandes de 15 minuts cadascuna. Per la pista s’han pogut veure pilots de casa com el bicampió del certamen Jordi Torres, Tito Rabat, Miquel Pons, María Herrera, Mika Pérez o Héctor Garzó. Enguany, el Campionat del Món FIM Enel MotoE™ dona la benvinguda també a un nou fabricant, Ducati, que suma dos participants més a la graella.

Després dels assaigs de Barcelona, el campionat elèctric està a punt per a donar el tret de sortida a la temporada 2023 en poc més d’un mes amb una temporada que es presenta més igualada i emocionant que mai.

Entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ a www.circuit.cat