“MOU-TE” AL CIRCUIT DE CATALUNYA

“Mou-te” recapta fons per l’esclerosi múltiple celebrarà les seves habituals curses a peu, amb bicicleta, amb patins o fins i tot virtualment.

Aquest diumenge 30 d’abril, el Circuit de Barcelona-Catalunya se solidaritzarà una vegada més amb l’esclerosi múltiple celebrant una nova edició del “Mou-te”, una cursa solidària que presenta diferents modalitats per a gaudir d’una jornada familiar i que alhora recapta fons per a aquesta malaltia.

Organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, la cursa pretén conscienciar la població sobre una malaltia neurològica autoimmune que actualment afecta a 9.000 persones a Catalunya. Enguany, a més, l’esdeveniment suma un padrí de luxe: Miki Núñez. El cantant i presentador català que es va donar a conèixer en un popular talent show televisiu, no ha volgut perdre’s l’ocasió, com tampoc ho faran esportistes com Jaume Leiva, el guanyador de MasterChef Arnau Paris o el reconegut periodista Marc Giró.

Aquest diumenge se celebraran les curses atlètiques de 10 km, 5 km, milla atlètica i mini, així com les curses sobre patins (10 km i milla infantil), les curses amb bicicleta (5 km, 20 km i milla infantil) i la cursa elèctrica per a patinets i bicicletes en la qual es podrà fer dues voltes al traçat.

El “Mou-te”, a més de solidària, és també una jornada festiva i familiar. Per això, al llarg del matí hi haurà activitats d’oci. Per als nens hi haurà un circuit de karts i de patinets elèctrics, inflables i tallers de maquillatge, entre altres. Les activitats per a tota la família seran nombroses: un escenari en el qual s’impartiran classes de zumba i altres modalitats per a amenitzar la jornada, així com foodtrucks.

Encara que les inscripcions online ja s’han tancat, el dia de l’esdeveniment es podrà fer la inscripció presencialment al traçat per un preu de 16 euros. Per als que no puguin participar, però vulguin col·laborar amb la causa, tenen l’opció del Dorsal 0, triant el donatiu que es vulgui fer. El “Mou-te” és una cursa 100% solidària. Tots els fons recaptats es destinaran a la recerca i als serveis de neurorrehabilitació per a frenar l’impacte de l’esclerosi múltiple.