MT FEST 2022

MT FEST 2022: Més de 350 riders viuen una jornada plena de passió per la gamma MT.

La passió que desperta la gamma MT va quedar palesa el passat dissabte 22 d’octubre amb l’organització de la segona edició del MT FEST, un esdeveniment que va aconseguir reunir més de 350 riders que, en un entorn incomparable als peus de la muntanya de Montserrat com a teló de fons, van gaudir d’una jornada única a les instal·lacions de Can Padró a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona).

L’espai, es va transformar per donar cabuda a tots els amants de la gamma Hyper Naked de Yamaha que, en només 8 anys, ha superat les 250.000 unitats venudes a Europa. Amb l’aforament complet, els propietaris MT i aficionats al món de les dues rodes van accedir al costat fosc del Japó i van gaudir amb animacions, espectacles, premis i moltes més activitats al més pur estil MT.

MT Riders, vinguts des de diferents indrets d’Espanya i Andorra, van convertir l’esdeveniment en la concentració de MT més gran del nostre país, un espai on compartir experiències, gaudir amb els vehicles propis i viure una jornada única juntament amb altres apassionats de la filosofia MT de Yamaha.

La zona de proves va registrar un ple absolut amb més de 140 proves dinàmiques dividides en diferents rutes, segons el model de la gamma MT disponible, des de la MT 125cc fins a la potent MT-10, destacant la MT-09 35kw com a principal novetat d’aquest any.

També es van realitzar sortides grupals en una ruta circular al costat del Parc Natural de la muntanya de Montserrat, una zona d’atractius paisatges plena de carreteres revirades que van fer les delícies dels riders.

A més, els assistents van poder gaudir d’activitats com la wheelie machine i el simulador de Moto GP, que van servir perquè poguessin viure les experiències de fer un cavallet pujats a una MT-10 o el que se sent en pilotar una autèntica Yamaha de carreres a un circuit de competició. Tot plegat sumat a les espectaculars acrobàcies que va realitzar el campió mundial de stunt Rafa Pasierbek (Stunter13), activitats d’arts marcials japoneses, zona de grafitti en directe o l’actuació dels DJ’s de Flaix Fm que van donar ritme a la jornada.

Alhora, els partners del MT FEST van tenir el seu protagonisme amb el concurs de polsos de Monster Energy o el repte de resistència de la mà de Dunlop, tots ells amb regals i premis per als guanyadors. I per als més entusiastes, es va oferir la possibilitat de fer-se un autèntic tatuatge del logotip de MT o les sigles DSOJ, un record inesborrable de l’esdeveniment.

El moment més destacat va arribar al migdia, quan tots els MT Riders assistents van agafar les seves motocicletes i van fer diverses voltes conjuntes al voltant del circuit de Can Padró, fent rugir els seus motors i vivint una experiència única immortalitzada al vídeo oficial de l’esdeveniment. Per tancar la jornada es va fer el lliurament de premis on es va premiar la millor MT després de vot popular, el MT Rider més rodamón, el rider més veterà, el més jove i molts premis més que van servir per donar per finalitzada l’edició 2022 del MT FEST .