Nerva sorprèn amb dos prototips avançats dels seus nous models

Durant la celebració del Saló Internacional de la Moto de Milà, Nerva va presentar el Nerva EXE II i el Nerva Cargo.

Nerva, signatura de mobilitat sostenible que va néixer a principis de 2022 a través de l’associació de diverses empreses del món de l’automoció (la majoria espanyoles), va sorgir amb l’objectiu d’estar al capdavant del canvi a la societat amb solucions innovadores i diferencials.

En aquest sentit, el seu naixement va coincidir amb el llançament del seu primer model: el maxi-scooter elèctric EXE. Ara, tan sols 9 mesos més tard ia la fira de les dues rodes més important del món, el Saló Internacional de la Moto de Milà, ha presentat dos nous vehicles: una versió evolucionada de l’EXE, el Nerva EXE II, i un cridaner model específic per a labors de paqueteria i repartiment en general d’última milla, el Nerva Cargo. A més, ha llançat la seva app per a Android i ha confirmat la seva entrada a França i Itàlia de cara al 2023.

Nerva EXE II

El Nerva EXE II és una evolució del primer model de la marca. Per tant, es tracta d’un scooter elèctric englobat en el segment GT, equivalent a un de 125cc. La seva potència neta màxima és de 9kW (pic de 12 kW) i arriba a una velocitat punta de 125 km/h.

Amb una autonomia de 150 km amb una sola càrrega, disposa de tres modes de conducció (ECO, NORMAL i SPORT) i equipa dues bateries de liti-ferrofosfat (LFP), amb una capacitat total de 5,76 kWh, fabricades pel gegant BYD.

A aquestes característiques, compartides per tots els models de la marca, s’hi afegeixen una sèrie d’incorporacions premium: Sistema Antibloqueig de Frens o ABS, Refrigeració líquida, que regula la temperatura del scooter i la homogeneïtza, Control de tracció, que evita la manca de tracció sobre paviment lliscant.

Així mateix, el Nerva EXE II presenta pantalla OLED de 8.8 polzades, sistema keyless i un nou sistema de diagnòstic remot, que permetrà a l’usuari saber què li passa a la seva moto, en cas d’avaria, i comptar amb lajuda necessària de forma ràpida, senzilla i intuïtiva.

De la mateixa manera, la marca està ultimant els detalls de desenvolupament del seu nou model que, entre altres avenços, disposarà d’una potència superior, però sempre dins el rang necessari per poder conduir-lo amb el carnet de cotxe. Al costat de les seves qualitats tecnològics el Nerva EXE II es presenta amb una nova i atractiva estètica, moderna i elegant, que recull a la perfecció la cura de cada detall que caracteritza Nerva. Un disseny amb personalitat pròpia que arriba de la mà del prestigiós estudi Dhemen, que ha desenvolupat un profund treball d’anàlisi del mercat i les seves tendències per trobar l’Estil Nerva definitiu: modern, minimalista i respectuós.

Nerva Cargo  

Aquest vehicle, pensat i dissenyat especialment per a professionals, ja siguin petites flotes o persones, dedicades a serveis de missatgeria, repartiment i paqueteria, comparteix les característiques i funcionalitats de l’EXE.

A elles es suma un calaix posterior de grans dimensions, oferint una capacitat de càrrega total de 160 kg. Es tracta d’un model completament nou pel que fa a disseny, caracteritzat principalment per la seva senzillesa i minimalisme, que pren el xassís del Nerva EXE i el deixa pràcticament descobert. Al costat d’aquests trets, la modernitat i la usabilitat són protagonistes i conformen la personalitat pròpia del vehicle.