No et perdis el #TrialChallenge d’aquest mes

Per participar, només has de pujar el teu millor vídeo o foto a Instagram, i afegir el hashtag #TrialChallenge al peu de la foto.

Per a aquest segon #TrialChallenge, es reprèn un dels trucs més antics del manual. Simplement col·loca una llauna buida de Red Bull, de lubricant per a cadenes MOTOREX, o una mica més petita si no et sents massa segur, sobre una superfície plana, després pilota cap a ella i salta sense tocar-la.

El millor saltador d’aquest mes rebrà un val de 300 euros per gastar en accessoris i roba tècnica de GASGAS. Les  normes per participar en aquest desafiament són tan fàcils com:

1. Puja a Instagram un vídeo o una foto teva completant el repte
2. Afegeix el hashtag #TrialChallenge al peu de foto
3. Etiqueta dos amics i que comenci la batalla global!

Estigues connectat al compte d’Instagram i al web, ja que compartirem alguns dels millors posts al llarg del mes per destacar-ne alguns. Qui sap, podries ser tu!

No saps si estàs preparat per al #TrialChallenge? No et preocupis, hi ha una completa sèrie de vídeos tutorials sobre pilotatge de trial dissenyats específicament per ajudar als pilots a desenvolupar i dominar noves habilitats essencials, inclòs el bunny hop!

Fes un cop d’ull als vídeos tutorials GASGAS Trial Guides ara a la pàgina web de GASGAS!