Nous colors per als models Honda CB1000R, CMX500 Rebel i Monkey 2023

Tres dels models més exclusius estèticament d’Honda reben actualitzacions per a els models 2023.

Una nova opció de color per a l’exclusiva Honda CB1000R Black Edition s’uneix a la família de la gamma Neo Sports Cafè; la CMX500 Rebel, el model més popular d’Europa en la categoria custom durant els darrers dos anys, rep una nova gamma de colors actuals i la ‘S’ Edition (edició accessoriada) està disponible en un nou i atractiu color. La encantadora Monkey rep actualitzacions de color que rendeixen homenatge als dissenys clàssics dels ‘60.

Una nova versió de la CB1000R Black Edition a Blau Jeans Mate Metalitzat s’uneix a la versió en negre existent al capdavant de la família Neo Sports Cafè d’Honda. A més d’uns pocs detalls en alumini mecanitzat – als radis de les rodes, plaques del basculant, tapes del motor i suports del manillar – tot el que es veu és negre: el bisell del far, la visera, les ampolles de la forquilla, els protectors del radiador i les tapes del airbox (amb un acabat anoditzat), l’escapament i el silenciador. Pel model 2023 la pintura del dipòsit s’adorna amb una nova franja de color plata, per complementar els detalls en alumini, i amb una tapa de seient del darrere a joc de color. També equipa de sèrie un quickshifter. Un logtip “CB” mecanitzat afegeix el toc final.

La CB1000R estàndard també incorpora una nova versió per al 2023, disponible en un nou i elegant disseny de pintura Vermell Bordeus Metalitzat.

La CMX500 Rebel, la compacta cruiser de 500cc i dos cilindres paral·lels d’Honda, vàlida per l’A2, ha estat el model més venut a Europa a la categoria custom durant dos anys. Accessible, fàcil de conduir i fàcil de mantenir, la Rebel incorpora unes atractives especificacions de sèrie que inclouen embragatge antirebot, il·luminació LED i indicador de marxa engranada.

Per al 2023 la CMX500 Rebel incorpora tres modernes opcions de pintura totalment noves: Negre Gunpowder Mate Metalitzat, Gris Smoky Perlat i Vermell Diesel Candy. La versió CMX500 Rebel ‘S’, que incorpora una sèrie de pràctics i atractius accessoris muntats a fàbrica, incloent una coberta del far, tapes i gomes de forquilla en negre, a més d’un seient amb costures d’estil diamant, ara està disponible en un nou i intens Titani Metal·litzat.

L’Honda Monkey continua animant els carrers de tot Europa des de la reintroducció l’any passat. Per al 2023 la Monkey estarà disponible en un nou Negre Shining Perlado i en Groc Banana i Vermell Nebula Perlat actualitzats. Totes tres incorporen bastidor, forquilla, basculant i suspensió del darrere a joc de color, a més de la funda del seient de tartan i els elegants complements del dipòsit que fan referència a l’estil clàssic de les Monkey de finals de els ‘60.

PVP CB1000R Black Edition 2023: N.D.
PVP CB1000R 2023: N.D.
Disponibilitat CB1000R Black Edition 2023: Octubre
Disponibilitat CB1000R 2023: Octubre

PVP CMX500 Rebel ‘S’ Edition 2023: N.D.
Disponibilitat CMX500 Rebel 2023: Desembre
Disponibilitat CMX500 Rebel ‘S’ Edition 2023: Desembre

PVP Monkey 2023: N.D.
Disponibilitat Monkey 2023: Desembre