Nova maleta d´alumini KMS44A

La maleta d’alumini KMS44A de Kappa, se suma a la gamma K’MISSION.

La maleta posterior d’alumini KMS44A fabricada per Kappa compta amb una capacitat de 44 litres, cosa que li permet allotjar amb facilitat un casc modular i tot l’equipatge necessari per a una escapada. El seu pràctic disseny, pensat per a motos touring, és net i minimalista. I el seu acabat pot ser en alumini natural o en negre, igual que les companyes de gamma, les K’MISSION laterals.

La fixació del top case KMS44A és molt senzilla. Es realitza mitjançant SISTEMA WIRELEASE®, que consisteix en una palanca externa, dotada d’un sistema amb cable patentat, ubicada sota el pany Security Lock. Mentre que el seu mecanisme d’obertura MONOKEY® permet utilitzar la mateixa clau per al pany, l’obertura i el desenganxament de la graella.

La KMS44A ha estat dissenyat amb la finalitat de ser pràctica, per això compta amb dues nanses situades a la part posterior en què s’integren els robusts tancaments. Això permet una obertura més gran sense necessitat d’emprar cables de retenció. A més, un cop oberta, la tapa es manté al seu lloc per facilitar la càrrega i la descàrrega. A tot això se li suma una sèrie de ganxos integrats a l’estructura per poder fixar l’equipatge tant a la part superior com al fons del top case. També ofereix la possibilitat d’afegir-hi un respatller sense haver de perforar o adherir res.

Per assegurar la protecció dels objectes que s’hagin de transportar al seu interior, aquest nou membre de la família K’MISSION està dotat de juntes segellades amb silicona, cosa que garanteix l’estanquitat del top case i, per tant, protegeix l’equipatge davant de qualsevol condició climatològica. La maleta posterior de Kappa, KMS44A, es troba disponible a 339 € PVPR (IVA Inc.).