Nova Vespa Gtv

La nova Vespa Gtv és una barreja de classicisme i modernitat.

Al 2023, la Vespa Gtv barreja l’aspecte retro amb el far baix i manillar al descobert, amb l’última tecnologia.

Disposa del potent motor monocilíndric de 300 cc (High Performance Engine), amb distribució de 4 vàlvules, refrigeració líquida i injecció electrònica.

Amb una potència de 23,8 CV, és el motor de més rendiment mai muntat en una Vespa.

Estil més esportiu

La il·luminació és full LED. inclòs el característic far baix, i la instrumentació manté l’esfera circular, però ara és totalment digital.

El carenat superior de color taronja, disponible com a accessori independent, confereix a la Vespa Gtv un aspecte encara més atrevit.

Al centre de l’escut de la cama, la inconfusible corbata té ranures laterals esportives i està realçada per decoracions amb vores taronges.

El disseny de la llanta de cinc ràdios també és nou, pintat en negre mat amb gràfics taronges al canal.

Un altre element distintiu de la Vespa Gtv és el seient monoplaça bicolor amb aspecte racing i la part del darrere preparada per a la instal·lació d’una funda rígida.

La funda està disponible com a accessori independent i és extraïble.

En qualsevol cas, el seient està homologat per a dues persones i disposa d’un espai ampli i confortable per seure.

La nova Vespa Gtv està disponible en els dos esquemes de color, Beige Avvolgente Opaco i Nero Convinto, amb gràfics en taronja en contrast al carenat frontal i als laterals.

Tecnologia

Destaca per la introducció del sistema sense clau, que permet posar-la en marxa sense la necessitat d’una clau tradicional.

L’adopció d’una nova instrumentació LCD permet visualitzar una informació completa del viatge (velocitat màxima, velocitat mitjana, consum actual, consum mitjà, autonomia i estat de càrrega de la bateria), així com totes les notificacions relatives a trucades, missatges i música, si el vehicle està connectat al telèfon intel·ligent mitjançant VESPA MIA (disponible com a accessori independent).

Ve de sèrie amb un port USB, i disposa de sèrie de control de tracció electrònic ASR i un sistema de frens antibloqueig.