Nova Voge 300 Rally

Des del dilluns 30/05 estarà disponible a la xarxa de punts de venda d’Espanya i Portugal l’esperada Trail Aventura 300 Ral·li de Voge.

La nova 300 Ral·li té la seva pròpia personalitat, ja que té un original i únic a la marca bastidor de doble biga amb doble bressol d’acer, que es completa amb un robust basculant d’alumini. A més, seguint les tendències d’aquest tipus de motos, la Voge 300 Rally completa aquesta estructura perimetral amb un subxassís del darrere cargolat, que facilita les tasques de reparació i manteniment.

Crida l’atenció la seva estètica que segueix les tendències dels models oficials que participen als grans Ral·lis africans, especialment el Dakar. Sobretot amb la doble òptica de far que s’independitza de la direcció i que s’uneix a la resta de la carrosseria de la moto a través de motllures.

Sobre el conjunt del far es munta una pantalla-parabrises en to fumat que cobreix perfectament el pilot i protegeix el conjunt del quadre d’instruments basat en una completíssima pantalla panoràmica LCD retroil·luminada amb tres colors diferents a escollir, i dotada a la part esquerra d’una presa de corrent USB molt pràctica per connectar un mòbil i utilitzar-lo com a navegador GPS.

Per millorar el seu comportament “off-road”, la Voge 300 Rally recorre a rodes amb mides de 21 i 18 polzades i, per descomptat, amb llandes de ràdios amb un toc bicolor. Els pneumàtics emprats són de tac molt enganxat amb bona predisposició per fer-los servir en trams d’asfalt. Ambdues rodes compten amb potents frens de disc complementats per un sistema antibloqueig ABS desconnectable per a utilització “off-road” a través d’un interruptor que integra el suport del mirall retrovisor esquerre.

Pel que fa a suspensions, la Voge 300 Ral·li disposa d’elements de primera qualitat com la forquilla invertida i el monoamortidor del darrere suportat per bieletes que proporcionen a les seves respectives rodes un llarg recorregut per absorbir les irregularitats pròpies de la utilització fora de l’asfalt. La dotació “off-road” es completa amb un protector de càrter, unes defenses laterals en tub molt ben recollides i un portaequipatges del darrere que està llest per rebre un kit de maletes laterals i Top Case per reforçar el seu esperit aventurer en viatges de llarg recorregut.

Per al motor sí que es fa servir la mecànica de 292 cc comú amb la resta de la família 300 (AC, ACX, DS i R). És un monocilíndric amb refrigeració líquida, caixa de canvis de sis velocitats i culata amb doble arbre de lleves (DOHC) i 4 vàlvules. Pel que fa a la resta de la gamma 300 de Voge, aquest propulsor registra més potència i parell motor sota homologació Euro 5: 29 CV a 8.500 rpm i 25 Nm a 7.000 rpm.

La nova Voge 300 Rally està disponible amb un preu de llançament de 4.489 € (molt per sota d’altres opcions similars tipus Honda CRF300) que s’uneix a la promoció d’assegurança gratuïta (per a majors de 25 anys i + de 2 anys de carnet) i amb la garantia oficial de 36 mesos que ja venia oferint Voge en tota la seva gamma de models.

Estarà disponible en dos colors bitons: gris-groc i blanc-blau, i també es beneficia d’un finançament molt especial a través de Santander Consumer Finance amb quotes de 134,67 €/mes en 36 mesos SENSE ENTRADA.