Noves instal·lacions de Taulé

Taulé inaugura les seves noves i espectaculars instal·lacions Dream Dealer per consolidar la seva presència a Barcelona.

Taulé consolida la seva decidida aposta per Honda amb l’ampliació de les seves instal·lacions a Barcelona mitjançant uns espectaculars i exclusius nous punts de venda i taller.

El nou concessionari, ubicat a Gran Via de les Corts Catalanes, 760, compta amb més de 620 m2 posats al servei del client per millorar la seva experiència Honda. Amb aquest nou concepte, Taulé esdevé el segon Dream Dealer d’Espanya.

Els Dream Dealer d´Honda estan dissenyats per traslladar l´experiència dels clients a una dimensió totalment nova. Així, la gamma de motocicletes de la marca es divideix en tres àrees diferenciades: Street, Super Sport i Adventure.

A cada àrea temàtica, a més de les mateixes motocicletes, hi ha també tota una gamma d’accessoris i complements Honda perquè el client pugui combinar amb el seu propi estil de vida. D’altra banda, els clients tindran també a la vostra disposició còmodes àrees per poder relaxar-vos i gaudir de l’experiència. Sens dubte, aquest nou concepte de Dream Dealer és perfecte per posar de manifest els principals valors que Taulé ha demostrat en els seus 38 anys d’història com a concessionari oficial Honda: transparència, confiança, respecte, qualitat, compromís i empatia, entre molts altres.

Una excel·lència que en aquest cas no ve només de la mà del punt de venda propi, sinó també de l’espectacular nou taller (Avinguda Diagonal, 281) de 1.550 m2 amb tots els serveis integrats i l’última tecnologia. Es tracta d´uns dels tallers de la marca més grans d´Europa, situat a més a més en un enclavament immillorable de Barcelona. Entre altres, Taulé compta amb 16 bancs elevadors, ofereix servei d’inspecció electrònica del vehicle, moto de substitució, manteniment, rentat de la motocicleta, pintura i customització, servei ràpid de revisions per a “el mateix dia”, pre-ITV, substitució de pneumàtics, atenció dedicada de sinistres… i tot, al cor de Barcelona. En definitiva, una gran quantitat de serveis de primera qualitat perquè tots els clients es puguin beneficiar de la millor experiència Honda.

“A Taulé seguim sent uns incondicionals d’Honda. Aquests 38 anys amb la marca es tradueixen en eficiència i coneixement del producte. Ja portem tres generacions dedicades en exclusiva al món de les dues rodes, acumulant 75 anys de passió i dedicació que ens aporten una enorme experiència. Amb aquestes noves instal·lacions volem posar de manifest la nostra aposta per la mobilitat amb motocicleta a la ciutat de Barcelona. Al nostre concessionari el client podrà provar pràcticament tota la gamma Honda. El nostre objectiu segueix intacte i no és altre que garantir la màxima satisfacció dels nostres clients”, comenten Pere i Marc Taulé (pare i fill), propietaris i gerents de Taulé.

Per part seva, José Correia Luis, Director General de la divisió de Motocicletes d’Honda a Espanya i Portugal, assegura: “No hi ha dubte que Barcelona és una ciutat clau pel que fa no només a pes de mercat, sinó també a cultura motorista. Parlar de motociclisme a Barcelona és parlar de Taulé, un cognom que fa tota la vida que està lligat al motociclisme i des de fa gairebé 40 anys, a Honda. Amb aquestes espectaculars instal·lacions Taulé es converteix en un Dream Dealer, un nou concepte del que principalment es beneficiaran tots els nostres clients a Barcelona. Des d’aquí volem agrair a tota la família Taulé el seu gran esforç, treball i fidelitat a la nostra marca per fer realitat aquest projecte. Sens dubte, Taulé reforça així el seu compromís tant amb Honda com amb la mobilitat a la ciutat de Barcelona”.