Noves versions 2023 MT-07 / MT-125 i MT-07 pure

Yamaha presenta les noves versions 2023 de les MT-07/MT-125 i MT-07 pure.

Amb el seu atrevit estil brutal, el seu muscular disseny de part cicle i la seva excitant tecnologia Crossplane de gran parell motor, no sorprèn que els models Hyper Naked de Yamaha es converteixin en els més venuts dels seus respectius segments.

Inspirada en la cultura urbana japonesa, la filosofia Dark Side of Japan de la gamma MT ha aconseguit un èxit continu durant els darrers 10 anys dins del mercat europeu. Amb més de 420.000 unitats venudes, aquestes Hyper Naked de Yamaha han creat una subcultura pròpia de pilots MT, inspirats tant pel pur atractiu d’aquestes motos com per la capacitat d’oferir un impressionant rendiment per al món real.

Per al 2023, aquesta reeixida gamma es veurà reforçada per unes versions millorades de les MT-07 i MT-125, a més de l’evolució de la Hyper Naked més venuda de tots els temps a la seva categoria: la MT-07 Pure. La gamma es completa amb les icòniques MT-09 i MT-09 SP, també disponibles en versions de 35 kW i les increïbles MT-10 i MT-10 SP, les Hyper Naked més potents de Yamaha.

MT-07 i MT-07 35 kw 2023: Nova instrumentació TFT a tot color amb connectivitat per a smartphones

Després d’haver estat a la part més alta de les llistes de vendes durant una dècada, la MT-07 pràcticament no necessita presentació. N’hi ha prou a dir que la combinació original d’un motor ple de parell, combinat amb una part cicle compacta i àgil, i rematada amb una estètica muscular continua sent en essència la mateixa, demostrant com van estar encertats els dissenyadors de Yamaha la primera vegada.

Els motoristes europeus aprecien molt els valors essencials de la MT-07 i amb més de 160.000 unitats venudes, aquesta màquina s’ha convertit en un dels models de Yamaha de més èxit de tots els temps. Des del llançament del model original el 2014, ha anat evolucionant gradualment per satisfer les exigències del mercat, però Yamaha sempre ha estat extremadament curosa per assegurar que el disseny pur i únic d’aquesta atractiva motocicleta de mitjana cilindrada segueixi mantenint el caràcter essencial.

Connectivitat amb smartphones a través de l’aplicació MyRide:

Descarregant l’aplicació gratuïta MyRide de Yamaha, els usuaris poden mantenir-se connectats amb la unitat de control de comunicació a la darrera versió de la MT-07 mitjançant Bluetooth® i visionar les trucades entrants, els correus electrònics i les notificacions de missatges a la nova pantalla TFT .

Si es configura correctament, el sistema també pot notificar al pilot qualsevol problema tècnic que es pugui detectar a la MT-07 i transmetre una notificació al concessionari mitjançant correu electrònic o qualsevol altra forma de contacte que el pilot hagi establert.

L’aplicació MyRide també ofereix moltes altres funcions útils que inclouen el monitoratge de tots els paràmetres clau de la moto, seguiment de la ruta seguida a més de registrar la distància recorreguda, acceleració, velocitat punta, angle d’inclinació i molt més.

Es poden compartir, comparar les dades a xarxes socials i discutir-les amb altres pilots de Hyper Naked de Yamaha en alguns dels molts fòrums d’internet i grups de xarxes socials existents.

Preinstal·lació per a un muntatge senzill d’un sistema de canvi ràpid Quickshifter:

La línia completa d’accessoris originals de Yamaha inclou nombrosos productes relacionats amb l’estil, la comoditat i el rendiment que el pilot de la MT-07 pot escollir per millorar i personalitzar la moto.

Per facilitar el muntatge d’un sistema de canvi ràpid, aquesta darrera versió de la MT-07 surt de sèrie amb la preinstal·lació de tots els components electrònics necessaris, facilitant així poder gaudir d’una electritzant acceleració, gràcies a poder pujar vertiginosament de marxes sense necessitat de fer servir l’embragatge amb aquest nou accessori original de Yamaha.

Nous detalls:

Altres canvis de detall per al 2023 inclouen un parafang davanter en ABS pintat, a més d’uns interruptors del puny dret revisats adaptats a la nova instrumentació TFT

Instrumentació TFT de 5 polzades a tot color i amb doble tema de fons:

La MT-07 2023 presenta una àmplia gamma de millores que perfeccionen el conjunt, alhora que es manté fidel al concepte bàsic tan apreciat per els usuaris. La millora més significativa és la nova pantalla TFT de 5 polzades a tot color que ofereix la possibilitat de triar entre dos temes de fons de pantalla diferents. El tema Street és un disseny amb un aspecte més modern amb un comptarevolucions tipus barra situat a la part superior i un velocímetre i indicador de marxa engranada digitals, mentre que el tema Touring presenta un compterevolucions circular d’estil analògic més convencional situat a la dreta de la pantalla, acompanyat d’un velocímetre digital a l’esquerra.

Noves característiques:

Instrumentació TFT de 5 polzades a tot color Maneres de pantalla seleccionables Street o Touring Connectivitat per a telèfons intel·ligents amb l’aplicació MyRide Preinstal·lació de sèrie per muntar un sistema de canvi ràpid Quickshifter Parafangs davanter en ABS pintat

Colors:

Les versions 2023 de la MT-07 i la MT-07 de 35 kW continuaran estant disponibles en els colors Cyan Storm, Icon Blue i Tech Black.