Noves XMAX 125/Tech Max y XMAX 300//Tech Max 2023

Nou estil dinàmic i connectivitat per a Xmax 125/Tech Max i Xmax 300 // Tech Max 2023 de Yamaha.

Després de les més de 750.000 unitats de TMAX i XMAX venudes durant dues dècades, Yamaha anuncia nous models XMAX completament nous per al 2023. Amb un aspecte radicalment nou, a més d’una instrumentació connectada nova i avançada, més confort de conducció i més funcionalitats.

El nou XMAX 300 Tech Max

El nou XMAX 300 Tech Max té un aspecte encara més dinàmic per deixar molt clar que és el scooter esportiu de mida mitjana definitiva, una màquina que inspira un orgull autèntic i especial entre els seus propietaris.

El nou XMAX 300 Tech Max està dissenyat per superar les expectatives dels nous propietaris, però també dels actuals, oferint -los una agilitat impressionant entre el trànsit urbà, i també una experiència de conducció esportiva amb un confort unic a la seva classe.

Els dissenyadors de Yamaha s’han centrat en crear un aspecte totalment nou amb un cos més fluid i compacte que accentui l’extraordinari caràcter esportiu i el maneig de la moto. Pràcticament totes les peces de l’exterior estilitzat i esportiu de la XMAX 300 Tech Max s’han redissenyat per crear una màquina encara més impressionant, que equilibra el màxim rendiment, estil, confort i funcionalitat. Els canvis no són merament superficials, i els pilots del XMAX 300 Tech Max ara també poden gaudir de la connectivitat amb el seu telèfon intel·ligent i la navegació Garmin a través de la nova instrumentació multimèdia TFT en color de 4,2 polzades, mentre que la qualitat de la conducció s’ha optimitzat amb un nou nivell de millores en la comoditat de la conducció, el toc de frenada i l’acabat general.

Xmax 300: ADN de Max en el seu estat més pur

Com a marca líder en el segment European Sports Scooters, la política de Yamaha és oferir a cada client la gamma de models més amplis. El nou XMAX 300 presenta el mateix cos nou i dinàmic i els fars LED frontals i posteriors en forma de X, a més de diverses millores de la part del cicle, com ara la nova forma de seient i el renovat toc de frenada.

Una màquina ideal per als usuaris que busquen un scooter esportiu de gamma alta amb un aspecte atractiu, potència, una excel·lent relació qualitat-preu i l’ADN màxim en la seva forma més pura. La versió “estàndard” XMAX 300 ha estat dissenyada pensant en pilots que vulguin combinar un alt rendiment amb una relació de qualitat/preu fora de sèrie.

Llueix el mateix disseny del XMAX 300 Tech Max i està equipat, en aquest cas amb una pantalla LCD completament nova de 4.3 polzades amb connectivitat amb els telèfons intel·ligents.

XMAX 125 Tech MAX/XMAX 125

El nou XMAX 125 Tech Max està equipat amb el mateix cos i instruments nous i dinàmics de color de 4,2 polzades amb connectivitat i navegació per a telèfons intel·ligents que el XMAX 300 Tech Max 2023.

Amb la seva magnífica aparença, la seva agilitat i el seu gran rendiment, aquest model és un dels més venuts de la seva categoria. El nou XMAX 125 està dissenyat per a usuaris urbans que busquen la millor combinació d’un estil de màxima qualitat amb una magnífica relació qualitat/preu.

Està equipat amb la mateixa part de cicle i el mateix cos redissenyat del XMAX 300 2023. Aquest popular scooter esportiu incorpora una nova instrumentació LCD de 4.3 -polzades que permet al telèfon intel·ligent connectar-se i té especificacions impressionants a un preu molt atractiu. Els seus motors de nucli blau Euro5 de 125 cc incorporen la tecnologia intel·ligent Start & Stop, que ajuda a garantir un consum excel·lent de combustible i emissions molt baixes. Els Yamaha XMAX 125 Tech E XMAX125 són accessibles, econòmics i pràctics, és a dir, la solució ideal per als habitants de les ciutats que busquen una alternativa realista i gratificant al transport de cotxes o públics.