Obertes les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2023

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 28ª edició de les 24 Hores de resistència del 30 de juny al 2 de juliol.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha obert les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Els participants que vulguin prendre part en la tradicional cita aquesta temporada, ho podran fer si s’inscriuen fins al dilluns 12 de juny.

Les tandes lliures opcionals per als participants es realitzaran el 29 de juny, amb l’opció de completar l’entrenament durant tot el dia, mig dia o una hora.

Aspectes clau de la prova

Cal recordar que, des de l’any 2016, les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme arrenquen a les 12 h i que els equips, juntament amb els seus pilots, poden triar lliurement els pneumàtics que volen utilitzar, ampliant així el ventall de possibilitats de la cursa i assegurant l’emoció.

Els pilots podran competir en equips formats per un mínim de 3 pilots i un màxim de 4, sempre que tinguin una llicència anual o d’una sola prova: Catalana, Homologada, FIM o FIM Europa (els pilots amb llicència FIM o FIM Europa hauran de presentar obligatòriament l’autorització de sortida de la seva Federació).

Els relleus s’hauran de realitzar cada dues hores com a màxim ja que cap pilot podrà rodar més de dues hores consecutives. A més, seguint amb un dels grans atractius de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, la sortida serà en espiga, al més pur estil “Le Mans”.