Polaris, la jaqueta que et guia per la ciutat

Hevik amplia la seva gamma urbana amb la moderna jaqueta Polaris d’entretemps de tall esportiu.

L’estil esportiu de la nova jaqueta d’entretemps, POLARIS, se suma a la línia urbana d’HEVIK. Aquesta peça de tall llarg i aspecte informal i modern serà l’aliada perfecta de tots els motoristes, ja sigui amb escúter com amb moto.

A això se li suma la seva característica caputxa ajustable que dóna a la peça un atrevit aspecte metropolità. Tot això juntament amb les seves línies senzilles fan que qualsevol look que la inclogui es converteixi en sinònim de protecció, confort i polivalència.

Al disseny i l’estil d’aquesta jaqueta se li suma una protecció eficaç contra els canvis sobtats del temps, molt comuns durant estacions com la primavera. Això és degut a la seva confecció en softshell, un material sintètic molt versàtil, amb un interior molt suau i una part exterior resistent a la humitat i al vent.

Per a més protecció contra la pluja compta amb una solapa que cobreix la cremallera de tancament. Per a més confort compta amb el sistema de ventilació Air Intake System format per diferents preses d’aire regulables mitjançant cremallera, als braços i l’esquena. A més, inclou dues butxaques frontals amb solapa juntament amb una petita de tipus Napoleó amb cremallera al pit i punys ajustables.

POLARIS no és només disseny i comoditat, també és seguretat, ja que compta amb una certificació per a moto de classe A conforme a la normativa EN17092:2020, que aconsegueix mitjançant els seus materials d’alta qualitat i les seves proteccions certificades CE de primer nivell conforme a la normativa EN 1621-1:2012 a espatlles i colzes. Per a un plus de protecció, se li pot sumar una espatllera gràcies a la butxaca posterior que té habilitada.

Aquesta nova jaqueta urbana d’entretemps d’HEVIK està disponible en dues variants de color: gris, negre i groc fluor o negre, en talles que van des de la S a la 4XL a un preu de 169 € (PVPR IVA Inc.).