Promoció Circuit de Catalunya

El Circuit llança una promoció pel GP de Catalunya de MotoGP.

L’inici del Mundial de MotoGP™, així com les seves categories germanes, ja és aquí. La temporada 2023 arrencarà aquest cap de setmana amb la primera cita de l’any. La caravana mundialista farà la seva 12a parada al Circuit de Barcelona-Catalunya, i ho farà concretament de l’1 al 3 de setembre.

Per a celebrar l’inici del curs esportiu, el Circuit ha llançat una promoció especial perquè els amants del motociclisme no es perdin la cita catalana. El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ compta amb un 10% de descompte en qualsevol de les seves entrades.

L’oferta és per temps limitat. Estarà activa des d’avui 22 de març fins al proper dimecres 29 de març a les 23.59 hores. Amb aquesta promoció, assistir a l’esdeveniment mundialista és possible a partir de 64,80 € (més despeses de gestió). Els fans disposen d’una àmplia oferta d’entrades que va des de zones Pelouse fins a una gran varietat de tribunes repartides per totes les zones del traçat.

L’esdeveniment, a més de ser de gran atractiu per la qualitat i el nivell que presenta el certamen, compta també amb una gran varietat de pilots de casa en el ple de categories present: MotoGP™, Moto2™ i Moto3™, així com MotoE™. A més, fora de l’asfalt sempre presenta propostes úniques per a assegurar l’emoció durant tot el cap de setmana de competició.

Entrades a www.circuit.cat