Punk Powder, neteja lluent i ecològica

Punk Powder és un producte netejador, amb bossetes, al que simplement cal afegir aigua per gaudir d’un resultat 100% natural.

Després d’anys de recerca i desenvolupament, a Muc-Off han trobat la fórmula definitiva: Punk Powder. Aquest revolucionari netejador s’ha formulat amb els millors ingredients biodegradables, ja que el 75% de la seva composició és d’origen vegetal.

L’envàs de Punk Powder ha estat fabricat amb una caixa de cartró reciclat FSC i subministrat en un sobre biodegradable i imprès amb tintes vegetals. Està 100% lliure de plàstic, ja que les seves primeres matèries són purament ecològiques —de base alcalina i sense alcohol, CFC, EDTA, dissolvents o àcids— i no han estat provades amb animals. Aquest producte conté un 92% menys de plàstic i petroli que dues ampolles de netejadors convencionals. Ve en dues bossetes de 30g capaços de produir 2 litres.

Funciona igual que altres netejadors premesclats i no només és segur amb el medi ambient, també amb totes les motos, acabats i peces; inclosos discos, fibra de carboni, plàstics i retens. Per aconseguir una neteja eficaç i ecològica, n’hi ha prou amb:

  1. Reutilitzar una ampolla buida de Muc-Off, comprar la nova Bottle For Life Bundle d’alumini i reutilitzable, o utilitzar qualsevol altra que tinguis per casa.
  2. Omplir l’ampolla amb 1 litre d’aigua tèbia perquè la fórmula s’activi de forma més ràpida.
  3. Tallar amb cura una cantonada del sobre al llarg de les línies diagonals.
  4. Abocar amb compte el sobre. O bé, utilitzar la caixa com a embut per introduir la pols doblegant l’interior de la tapa, guiant-se per les línies impreses.
  5. Tapar l’ampolla i agitar enèrgicament durant 30-60 segons per activar la fórmula. En cas de notar que hi ha pols sense dissoldre, continuar agitant.

Punk Powder es podrà trobar individualment per 40 euros (IVA inclòs) o bé al costat de “Bottle For Life Bundle”, una ampolla d’alumini molt resistent i amb base de silicona, impresa amb tintes vegetals i reutilitzable. Aviat podràs aconseguir el duet destructor de la brutícia més sostenible per 49,99 euros (IVA inclòs).

Bihr et descobreix el poder Punk Powder per a una neteja més ecològica. Per a més informació entra a www.bihr.eu/es/es/