PuntApunta 2022

PuntApunta 2022: L’aventura solidària.

Un any més, BMW Motorrad Espanya organitza del 25 al 28 de maig la travessia del PuntApunta. Una aventura que començarà a Roses (Girona), on motos de tot Espanya començaran el recorregut que travessarà la Península d’Est a Oest fins a Sant Sebastià.

La solidaritat, com ja és habitual en aquest esdeveniment, serà una de les grans protagonistes d’aquesta edició, ja que juntament amb l’ONG KMSolidarity, es donaran aliments a cadascuna de les ciutats per les quals passarà el recorregut (Girona, Lleida, Pamplona i Sant Sebastià).

A més, BMW Motorrad Espanya donarà 300 kg. d’aliments i l’empresa col·laboradora a l’esdeveniment, Hummer Raids Events, 300 kg. més. Així mateix, a aquestes quantitats s’hi afegirà la donació dels participants, ja que dels 750 inscrits, han estat molts els que han volgut col·laborar donat 1 kg. de menjar.

El puntApunta 2022 permetrà als participants, no només gaudir d’una de les millors experiències al món de les dues rodes, sinó compartir el plaer de la conducció amb moto, la convivència i la companyia entre tots ells.